Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.05.2021

Купити безпечну штучну ялинку


Штучна ялинка практично не відрізняється від справжньої


Святкування Нового року неможливо без відповідних атрибутів, які покликані створювати атмосферу свята. Всі чекають заповітне 31 грудня, коли опівночі відбуваються чудеса і виконуються бажання. І з завмиранням серця чекають бою курантів не тільки діти ... Щоб створити відповідну атмосферу, всі ми прикрашаємо свої будинки, вішаємо різдвяні гірлянди, новорічні вінки, декоруємо штучні ялинки.


Штучна ялинка
 

Компанія  Urbantree™ пропонує великий вибір штучних ялинок та сосен для вашого будинку. Ви обов'язково підберете ту красуню, яка стане символом Нового року на багато років. Штучна ялинка практично не відрізняється від справжньої. М'які і пухнасті гілочки новорічного дерева можна прикрашати будь-якими новорічними іграшками, а також використовувати гірлянди. Вся продукція сертифікована і безпечна. У каталозі інтернет магазину на сайті urbantree.com.ua компанії ви також можете знайти ялинки з імітацією снігу, що додасть деревцю ще більшої краси. Для того, щоб купити штучну ялинку, достатньо оформити замовлення через спеціальну форму. Вам відправлять новорічні товари по всій країні, користуючись послугами транспортних компаній.

Як вибрати ялинку?

Напевно це найголовніше питання яке ми задаємо, після того, як вирішили купити ялинку. Ціна і зовнішній вигляд, мабуть, два істотних параметра, що впливають на прийняття рішення. Широка чи вузька - ви приймите рішення швидко. Зовнішній вигляд, перш за все, залежить від виду хвої.

З видом хвої теж все просто, існує всього 4 види:

Ялинки класичні

Хвоя у цієї ялинки зроблена з м'якої плівки ПВХ екстра-класу. Плівка приємна на дотик і не має запаху. Зверніть увагу на якість гілочок вони не обсиплються згодом і ялинка прослужить не один новий рік. Це найпопулярніші моделі з самою недорогою ціною в порівнянні з іншими видами.

Ялинки преміальні литі

Хвоя у цієї ялинки змішана на краях гілок голочки литі виконані настільки реалістично, що ви не відрізните від справжніх. Ближче до стовбура гілочки з м'якого ПВХ для додання ялинки додаткового обсягу. Сучасні моделі ялинок з литими гілочками оптимальні за ціною і дешевше литих ялинок.

Литі ялинки

Хвоя у цієї моделі повністю виконана з литих гілочок, які на 100% відповідають справжнім. Ялинка фактично не відрізняється від натуральної та виглядає дуже природно. Ці ялинки відносяться до елітних моделей з максимальним терміном служби. Стоять ялинки дорожче інших, але якість виправдовує вартість.

Сосни класичні

Хвоя у цієї сосни зроблена з жорсткого ПВХ екстра-класу. Голочки на гілках максимально реалістично нагадують живу сосну. За рахунок жорсткості голок ялинки прослужать довше, ніж класичні ялинки. Коштують сосни в середньому трохи дорожче класичних ялинок, але вибрати ялинку або сосну вирішувати вам!

Схожі матеріали:
👁 298
Категорія: Прес-реліз
Теги: безпечна ялинка, ялинка на Новий рік, штучна ялинка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ