Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.06.2019

Купити квартиру в новобудові: поради від психологів


Де і яку новобудову шукати, на які моменти звернути особливу увагу


Де і яку новобудову шукати, на які моменти звернути особливу увагу і чому варто виглянути у вікно свого майбутнього будинку? Пропонуємо несподіваний підхід до вибору нерухомості.

Безумовно, перед купівлею житла треба вивчити репутацію забудовника і оцінити будинки, які він будує. Але жоден ріелтор або юрист не підкаже, як вибрати саме свою квартиру, щоб після купівлі не довелося сумніватися в прийнятому рішенні. А ось психологи можуть дати поради, яких покупець таємно чекає. Наприклад, про те, як зрозуміти, де вам краще жити?


Купити квартиру в новобудові: поради від психологів
 

Спершу поставте собі питання: яким для вас має бути ідеальний день? Шум і метушня, багато нових осіб серед сусідів - життя в такому середовищі може бути до душі молоді, якій важливий цілодобовий доступ до міської інфраструктури. Але якщо в пріоритеті свіже повітря і тиша і розмірений спосіб життя із зручністю і комфортом, то вам ближче малоповерхові проекти. Пропонуємо Вам купити квартиру в ЖК Onehouse від забудовника з Європейською якістю та естетикою.

Ще одна порада від психологів: прислухайтеся до внутрішніх відчуттів. Іншими словами, будинок повинен радувати своїх мешканців ще до входу в парадну.

Еркер надає інтер'єру особливу вишуканість і шик. Він гармонійно вписується майже у будь-яку стилістику, створюючи оригінальний дизайн приміщення.

Звичайно, у кожної людини є інтуїція, тому при виборі новобудови прислухайтеся до себе, до своїх відчуттів. І якщо є можливість, обов'язково подивіться квартиру своїми очима - походіть по кімнатах, вигляньте у вікно.

Де на поверсі

В силу своїх розмірів багатокімнатна квартира швидше за все виявиться кутова або "сорочечкою", тобто матиме вікна на протилежних стінах будівлі. У такому житлі є як мінімум чотири кімнати, і краще, якщо вони розміщені не в одну лінію, а утворюють в плані квадрат. Якщо приміщення розташовані в шеренгу, то швидше за все їх зв'язує довгий коридор, за "нежитлові" квадрати якого доведеться заплатити стільки ж, скільки і за житлові.

Велика квартира з високою мірою вірогідності може розташовуватися поряд з шумними загальнобудинковими комунікаціями, скажімо, з ліфтовою шахтою. Тому обов'язково треба ознайомитися з поетажним планом — при вдалішій будові корпусу багатокімнатна квартира може уникнути такого невдалого сусідства.

У багатокімнатній квартирі має бути не менше п'яти віконних отворів, але якщо їх буде більше, то це дає ширший простір для планувальних фантазій. Великі сім'ї схильні перебудовувати приміщення залежно від життєвих обставин, і в цьому випадку зайві вікна допоможуть створити додаткові кімнати.

Для придбання квартири в ЖК One House Вас ласкаво запрошують у відділ продажу компанії. Тут ви більш детальніше ознайомитесь із планування квартир, а також поставити свої запитання менеджеру.

Схожі матеріали:
👁 528
Категорія: Прес-реліз
Теги: поради, поради від психологів, купити квартиру




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ