Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.05.2021

Лампи світлодіодні (LED)


Переваги LED-освітлення. Світлодіодні лампи оптом


LED-лампи відрізняються економічним споживанням енергії та високою яскравістю освітлення, яка не поступається лампам розжарювання. Ресурс роботи діодів становить 50 тис. годин, що більше терміну служби класичних ламп розжарювання у 2 десятки разів. Такі джерела світла відрізняються ударо і вібростійкість. Як бонус можна відзначити великий вибір кольорів і форм лампочок.

У компанії «Vestum» можна купити світлодіодні лампи оптом в Києві з доставленням по всій Україні. В каталозі компанії знайдете великий вибір товару від виробників Vestum, Lectris.


LED-лампа
 

Переваги використання LED ламп

Вартість електроенергії щорічно збільшується, тому населення масово міняє свої джерела світла на світлодіодні елементи. Такі моделі безпечні для людини і природи, не містять в складі ртуті та інших речовин. Завдяки розвитку сучасних технологій, енергозберігаючі лампи поступаються світлодіодним.

У чому переваги використання світлодіодних лампочок:
  • відсутність УФ-випромінювання;
  • слабке продукування тепла;
  • довгий термін служби - до 50 тис. годин;
  • зниження витрат на оплату електрики;
  • миттєвий розігрів;
  • стійкість до частих перебоїв з електрикою;
  • невелика вага і проста установка;
  • міцність конструкції, яка стійка до морозів, стрибків температури, механічних ударів.
Лампочка LED потужністю в 10 Вт заміняє лампу розжарювання з потужністю в 100 Вт. Вигідно брати світлодіодні лампи оптом для заміни джерел світла в великому будинку, котеджі або комерційному об'єкті. Вони споживають в 3 рази менше е / е, ніж люмінесцентні лампи і в 10 разів менше, ніж звичайні лампи розжарювання.

Великий вибір світлодіодних ламп в «Vestum»

У компанії «Vestum» представлені світлодіодні лампочки оптом потужністю від 1,4 до 9 Ватт з кількістю діодів від 3 до 29 штук. Варіанти застосування ламп різні. Їх можна вкрутити в торшери, бра, світильники будинку, вбудовувати відразу в підвісну стелю або комплектувати настільні лампи з різними пучками спрямованого світла. Через слабкий нагрів, LED лампи краще застосовувати в світильниках з відкритими флаконами.

Всі куплені у світлодіодні лампочки оптом компанія доставляє в регіони зручним для клієнта способом, в Києві є самовивезення. Заявки на покупку лед-ламп приймаються в будь-якому вигляді - по телефону, через сайт, електронну пошту або відразу в магазині.

Компанія «Vestum» пропонує вигідні умови співпраці з ПП і компаніями, які спеціалізуються на продажі світлодіодних джерел світла. Фахівці допоможуть підібрати LED лампи оптом, які відповідають запитам тих цільових споживачів, на які ви орієнтовані.

Покупцям, що замовляють LED лампи оптом, компанія гарантує:
  • поставку високоякісного електрообладнання, що має сертифікати відповідності міжнародним стандартам;
  • знижки;
  • швидку доставку по всій Україні;
  • зручні способи оплати товару.

Переваги LED-освітлення. Світлодіодні лампи оптом


LED-лампа
 

Електроприлади, оснащені світлодіодами, мають ряд експлуатаційних переваг. По-перше, вони більш економічні і довговічні в порівнянні з традиційними. Споживаючи в 20 разів менше електроенергії, така світлотехніка видає потік тієї ж потужності, а служить набагато довше (від 3 до 5 років залежно від інтенсивності експлуатації).

Крім того, замовити LED-лампи ми рекомендуємо підприємствам, які дбають про екологічну безпеку в офісі / на складі / виробництві. Адже в таких приладах немає ртуті, що спрощує їх утилізацію і забезпечує максимальну безпеку використання. При цьому вони стійкі до механічних пошкоджень, низьких температур і вібрацій.

Світлодіодні лампи оптом купити також доцільно компаніям, яким необхідно протягом тривалого терміну зберегти початкові естетичні якості продукції: меблів, предметів інтер'єру і т.д. Адже такі ламп не виділяють ультрафіолетове випромінювання, завдяки чому не відбувається вигоряння пофарбованих поверхонь.

В наявності затребувані типи цоколів:
  • Е27 - універсальна опція, покликана замінити старі лампочки розжарювання, має таку ж різьбленням.
  • Е14 володіє трохи меншим цоколем, ніж Е27, і підходить для побутових світильників.
  • Е40 оснащені великим цоколем, застосовується в промислових цехах для освітлення великих приміщень.
  • GU3 - новітнє покоління цоколів, покликаних служити заміною галогенних.
  • GU10 - цоколь зі штирями для підвісних люстр.
  • G13 - ще один вид світлодіодних лампочок для стельових освітлювальних приладів.
  • G4 оснащений цоколем з двома проводками. Це лампи невеликого розміру.
  • G23 - компактні люмінесцентні лампочки.
Підбираючи потрібний варіант лампи для світлодіодного світильника, необхідно звернути увагу на температуру випромінюваного світла. Серед представлених виробів присутні не тільки класичні теплі і холодні відтінки білого, але і рожеві, блакитні і жовті тони.

Світлодіодні лампочки працюють від різних джерел: 220В, 12В і 9В (автомобільні моделі).

Щоб світлодіодні лампи оптом купити недорого, телефонуйте в магазин «Vestum» - Київ по телефону або залиште заявку на сайті компанії. Менеджери зателефонують для обговорення деталей закупівлі led лампи оптом.

Схожі матеріали:
👁 414
Категорія: Прес-реліз
Теги: LED-освітлення, лед лампи, світлодіодні лампи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ