Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.12.2021

Mercedes-Benz представив нову шалену концепцію розкішного електричного позашляховика Project MAYBACH


Project MAYBACH досить унікальний автомобіль, який відрізняється розкішшю, яку ми звикли бачити в автомобілях Maybach, але при цьому він міцний і гото


Німецький автовиробник працював з американським модельєром Virgil Abloh над проектом Project MAYBACH, який вони представили на його честь.

електричний позашляховик Project MAYBACH
 

Virgil Abloh, художній керівник Louis Vuitton співпрацював з головним дизайнером Daimler Горденом Вагенер над новим концептуальним автомобілем MAYBACH, і компанія представила його в музеї Рубелла.

Скромним внеском Virgil Abloh у велику спадщину компанії став шоу-кар Mercedes-Maybach, який демонструє можливості майбутнього дизайну та є результатом постійної співпраці з художником, архітектором, креативним директором, модельєром та філантропом.

електричний позашляховик Project MAYBACH
 

Project MAYBACH досить унікальний автомобіль, який відрізняється розкішшю, яку ми звикли бачити в автомобілях Maybach, але при цьому він міцний і готовий до подорожей бездоріжжям.

Project Maybach має довжину майже шість метрів. Передній та задній силові бампери, позашляхові шини, розширювачі крил та каркас безпеки демонструють позашляховий потенціал електромобіля. Сонячні панелі на капоті повинні сприяти збільшенню запасу ходу електричного концепт-кара.


електричний позашляховик Project MAYBACH
 

Інтер'єр електромобіля виконаний у мінімалістичному дизайні. У салоні знайшлося місце лише для кількох футуристичних сидінь. Цифрову панель приладів розташували по центру торпеди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літаюче таксі Pantuo Pantala Concept H з Шанхаю виглядатиме як Lilium Jet, але обіцяє досягти більш високих швидкостей

Mercedes-Benz написав про концепт, - На відміну від усього, що було розроблено Mercedes-Benz, кожен елемент проекту MAYBACH був створений з нуля. Абло у співпраці з Горденом Вагенером інтерпретував розкішну ідентичність Mercedes-Maybach за допомогою нової мови дизайну та розсунув межі функціональності, стилю та спільної творчості. Натхнене природою та реконструкцією традиційного міського бренду у чітко вираженому позашляховому середовищі, 2-місний позашляховий автомобіль з акумуляторним електричним приводом поєднує у собі величезні пропорції Gran Turismo, великі позашляхові колеса та відмінне навісне обладнання».


електричний позашляховик Project MAYBACH
 

Позашляховик також унікальний у тому сенсі, що, мабуть, ніколи не потрапить у виробництво, але пропонує конструктивні особливості, про які варто подумати.

Схожі матеріали:
👁 353
Категорія: Технології
Теги: позашляховик, Mercedes-Benz, Maybach, електромобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ