Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.05.2022

Мотоцикл 2WD Electric Ultra Bike зберігає паливо, що збільшує запас ходу, у величезних колесах


Кожне з коліс Ultra Bike має електричний двигун, здатний розвивати пікову потужність 2 кВт або постійну потужність 1 кВт


Мотоцикл 2WD Electric Ultra Bike

Модульний мотоцикл створений для того, щоб справлятися практично з будь-якими завданнями, він оснащений потужними електродвигунами, що надають руху величезні шини-балони. Мотоцикл може долати водні перешкоди в режимі амфібії та великі відстані завдяки генератору, що збільшує запас ходу та двом величезним паливним бакам в ободах коліс.

Кожне з коліс Ultra Bike має електричний двигун, здатний розвивати пікову потужність 2 кВт або постійну потужність 1 кВт, вибрану для високого моменту, що крутить, враховуючи його очевидну схильність до екстремального бездоріжжя в снігу, бруду і піску. Максимальна швидкість становить скромні 48 км/год, хоча це безперечно може здатися швидким для суворих умов.

Шасі дуже просте, з передніми та задніми стійками, жорсткою вилкою спереду та надзвичайно простою установкою подвійного амортизатора.

Акумулятор невеликий: всього 1,6 кВтг у водонепроникному корпусі LiFePo4, розрахованому на більш ніж 2000 циклів роботи за температури від - 20 до 60 °C. За твердженням компанії, цього достатньо, щоб ви проїхали близько 64 км, можливо більше, якщо ви переключите його в енергозберігаючий режим приводу на одне колесо.


Мотоцикл 2WD Electric Ultra Bike
 

Але Ultra Bike має відкритий простір у рамі, де ви зазвичай знайдете паливний бак, і, якщо хочете, ви можете оснастити його 800-ватним інвертором/генератором, здатним виробляти потужність змінного чи постійного струму, або встановити додатковий акумулятор та розширити його діапазон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гібридний самоскид із водневою батареєю допоможе скоротити викиди вуглецю

Цей генератор працює від пари напрочуд великих паливних баків у самих колісних дисках, кожен з яких здатний вмістити близько 20 літрів палива або рідини. Ви можете заправити обидва бензином і насолоджуватися колосальною дальністю та витривалістю, або ви можете завантажити водою для свого кемпінгу.

Інший варіант - використовувати невеликий інвертор, який може видавати постійну потужність 1,5 кВт або пікову потужність 3 кВт безпосередньо з резерву вашої батареї як джерело змінного струму, що може стати в нагоді для невеликих робіт.

 


Схожі матеріали:
👁 428
Категорія: Технології
Теги: електротранспорт, Мотоцикл, електромотоцикл




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ