Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.02.2022

На прикладі власного життя спонукаємо підоблікових пробації до духовного відродження


Кожного понеділка з 11:00 в приміщені церкви «Жива Надія» суб’єкти пробації за потреби можуть отримати безкоштовно «соціальний хліб»


лекція духовно-морального та просвітницького змісту

9 лютого для суб’єктів пробації Лубенського районного сектору №1 служителем християнської церкви «Жива Надія» проведено лекцію духовно-морального та просвітницького змісту.

Під час бесіди служитель церкви Андрій Загірний розповів присутнім свою історію життя, яка була далека від загальноприйнятої норми поведінки та про зміни, що сталися з ним коли він усвідомив, що не варто тратити відведений йому час на вчинки, які засмучують його рідних.

Своєю розповіддю Андрій спонукав присутніх замислитися про життя та наслідки своїх вчинків.

На завершення бесіди суб’єктам пробації повідомлено, що вони зможуть кожного понеділка з 11:00 в приміщені церкви «Жива Надія» отримати за потреби безкоштовно «соціальний хліб». Даний захід спонукає підоблікових до ведення здорового способу життя, духовного відродження та виховує моральні цінності.

Автор: Лубенський РС №1 філія ДУ "Центр пробація" в Полтаській області


Схожі матеріали:
👁 355
Категорія: Актуально
Теги: церква «Жива Надія», пробація, Гребынка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ