Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.12.2021

Небайдужі до чужого горя


Спонсори-благодійники, відгукнулись на прохання і надали посильну допомогу


3 грудня датується як Міжнародний День осіб з інвалідністю. Не один рік цей день є особливо значимим, оскільки відбувається в період всесвітньої коронавірусної пандемії.  COVID-19  та карантинні обмеження, пов’язані з ним, загострили системні проблеми як у галузі охорони здоров’я, освітній та трудовій політиках, так і в соціальній сфері. Даний період  часу є вагомим   випробовуванням  для всіх, а найбільше для вразливих верств населення.  


Небайдужі до чужого горя
 

Інвалідність «молодіє»… Причиною цього є велика кількість виробничих травм, несприятлива екологічна ситуація, знижений імунітет і високий рівень захворюваності, вроджені патології та хронічні захворюванн, дорожньо-транспортні пригоди, вiйськовi дiї на Сходi України тощо.

Завданням Гребінківського територіального центру соціального обслуговування Гребінківської міської ради  завжди було і буде не залишатися осторонь проблем найбільш вразливих верств населення, зокрема осіб з інвалідністю. Надання соціальних послуг вдома, реабілітаційна підтримка, соціальна адаптація, натуральна допомога, послуги «соціального таксі» та пункту прокату засобів реабілітації  займають вагоме місце в повсякденному житті осіб з інвалідністю.  

Небайдужі до чужого горя
 

З нагоди Міжнародного Дня осіб з інвалідністю та з метою посилення уваги суспільства до проблем таких осіб, продовжено співпрацю Гребінківського територіального центру з приватними підприємцями, громадськими та релігійними організаціями. Завдяки їхній допомозі продуктовими наборами адресно забезпечено 43 особи з інвалідністю, які проживають на території Гребінківської міської  територіальної громади та обслуговуються відділенням соціальної допомоги вдома територіального центру.


Небайдужі до чужого горя
 

Спонсорами-благодійниками, які не зважаючи на власні турботи та проблеми, відгукнулись на наше прохання і надали посильну допомогу стали: Громадська організація «Твій Світ» (керівник О. Чепур), релігійна конфесія Церкви Християн Віри Євангельської «Жива Надія», ФОП Запорожець І. І., директор благодійного фонду «Маркетопт» - Палах В. І., ФОП Мокроусова Н. І., ФОП Осикін В. Б., ФОП Костюк Т. М., ФОП Кича Н. І., ТОВ «Баришівська зернова компанія», ФОП Плис Т. І., ФОП Черницький В. В., ФОП Вітер Н. В., ФОП Кацалап О. Г., ФОП Степаненко С. І., СФГ «Татіана» - Мотрич Ю. М., СФГ «Відродження» - Гавриленко О. П., ПВКФ «ЧОБ-99» - Чілінгарян О. Б., ФОП Запорожець Н. Ф., ФОП Клименко О. М. За це велика подяка!!!


Небайдужі до чужого горя
 

Хотілося б зазначити, що для підтримки осіб з інвалідністю, не потрібне щось особливе. Лише елементарне – можливість не бути виключеним із суспільства, жити серед людей, бути і відчувати себе повноцінним, показуючи нам приклад мужностi i  терпимостi,   адже ми всі рівні перед Богом.
 

Небайдужі до чужого горя


Небайдужі до чужого горя


Небайдужі до чужого горя


Небайдужі до чужого горя
   
Заступник директора Гребінківського
територіального центру Ольга КОЛОТЮК


Схожі матеріали:
👁 311
Категорія: Актуально
Теги: ЧОБ-99, Допомога, Маркетопт, спонсори, Міжнародний День осіб з інвалідніст




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ