Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.06.2019

Недорогий приватний будинок престарілих в Одесі


Зручне розташування пансіонату робить відвідування його постояльців легким і швидким


Практика створення будинків для літніх і престарілих людей існує більше 4-5 віків. Будинки "презирства" створювалися і патронувалися царями, князями. Турбота про людей похилого віку була і залишається важливою складовою менталітету слов'янина. Сьогодні будинок престарілих - ця державна або приватна установа соціально-медичної допомоги.

Характеристики будинків престарілих

Приватний будинок престарілих в Одесі - один з недорогих будинків престарілих в Україні. Сучасне планування, світлі просторі приміщення, кімнати для проживання гарантують майже домашній затишок. Не кожен може придбати дороге і сучасне устаткування, що полегшує життя літніх людей з втратою рухливості або старечою деменцією. У пансіонаті створені усі умови для того, щоб інваліди або люди з обмеженими можливостями почували себе комфортно.

Приватний будинок престарілих в Одесі
 

Важлива складова якісного способу життя - це можливість соціальної активності. Літні люди часто ізольовані у своїх квартирах. У них відсутня можливість частих прогулянок, контактів з однолітками, цікавого дозвілля. Будинок престарілих приватного типу надає їм таку можливість. Зелений, доглянутий парк із затишними алеями, лавками для відпочинку і спілкування дає можливість перебування на свіжому повітрі в комфорті.

У просторих залах для проведення дозвілля можна знайти зайняття за смаком - читання, ігри, перегляд телевізора або просто задушевна бесіда.

У пансіонаті розпорядок дня створений з урахуванням фізіологічних потреб літніх людей. Фахівцями-дієтологами розроблено повноцінне і збалансоване харчування. У домашніх умовах складно дотримуватися такої різноманітності і регулярності.

Літні люди страждають різними хронічними захворюваннями. Для підтримки нормального стану потрібно професійний догляд і контроль дотримання призначень лікаря. Навіть найнята доглядальниця не є гарантією ідеального догляду. У пансіонаті за тими, що мешкають здійснюється регулярний догляд персоналу, при необхідності їм надається екстрена медична допомога. Цей будинок для літніх людей тісно співпрацює з приватною медичною клінікою, тому потребує доступну будь-яку високопрофесійну медичну допомогу.

Зручне розташування пансіонату робить відвідування його постояльців легким і швидким. Сучасний будинок для престарілих людей істотно відрізняється від "богадільні", "будинку презирства" і будинку престарілих радянських часів. Це затишок, добре відношення, європейська якість послуг, що надаються, і вітчизняні ціни.

Як оформити проживання?

Пансіонат цінує час своїх клієнтів. Щоб оформити проживання в приватному будинку престарілих, не треба вистоювати довгі черги, втрачати час в очікуванні запису, витрачати нерви при співбесіді, зборі потрібної документації. Уся необхідна інформація доступна на офіційному сайті пансіонату "Символ турботи" long-life.com.ua. Ознайомитися з режимом дня, меню, умовами проживання дуже просто - треба тільки натиснути відповідну іконку на екрані.

Перш ніж вибрати будинок престарілих, треба ознайомитися з інформацією, репутацією закладу, персоналом. По відгуках, пансіонат, один з самих кращих будинків для літніх і престарілих людей. Великий плюс - доступність проживання. Відмінний сервіс, професійний відхід, комфортні умови надаються за досить помірну ціну завдяки системі знижок і бонусів.  Додаткову інформацію можна отримати, зв'язавшись з менеджером пансіонату.

Схожі матеріали:
👁 774
Категорія: Прес-реліз
Теги: Будинок престарілих, Приватний будинок престарілих, літні люди, Одеса




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ