Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.07.2022

Польща передала Україні танки PT-91 Twardy


Глава офісу президента Андрій Єрмак у своєму Telegram-каналі підтвердив, що танки "PT-91 Twardy" вже в Україні.


танк PT-91 Twardy

Польща передала Україні круті танки "PT-91 Twardy". Речник Агентства озброєнь Міністерства національної оборони Польщі Кшиштоф Платек заявив, що кількість назвати не може. Крім того, Варшава має намір швидко закрити «прогалину більш ніж у двісті танків Т-72», які були передані Україні раніше. З цією метою, зокрема, поляки хочуть купити 180 танків у Південної Кореї.

Мало того, польські танки значно кращі за російські, оскільки мають більш потужний двигун, модернізовану систему управління вогнем і динамічну броню. Взагалі PT-91 Twardy – польська модернізація танка Т-72. Він був розроблений у 90-ті роки.

Глава офісу президента Андрій Єрмак у своєму Telegram-каналі підтвердив, що танки "PT-91 Twardy" вже в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні, відбулося відкриття Українського освітнього хабу у Варшаві

Тим часом, у Німеччині все голосніше кажуть, що і Берлін має безпосередньо постачати Києву німецькі танки. Раніше це заявила віце-президент Бундестагу Катрін Герінг-Екардт. Наразі це підтвердила голова оборонного комітету Бундестагу Марі-Агнес Штрак-Циммерманн:

«Якщо це проблема для партнерів, ми маємо припинити круговий обмін і поставити безпосередньо в Україну, можливо, також основний бойовий танк «Leopard 2». Часу мало".

Через півроку страшної війни до німецьких еліт почало доходити, що «часу мало». Щоправда, німці настільки загальмовані, що сподіватися на їхні танки в найближчій перспективі все ж таки не варто. Вони через день роблять заяви про якісь постачання зброї, але по суті за весь час війни з серйозного передали лише близько шести потужних гаубиць РН 2000 (ще 6 таких нам дали Нідерланди).

Схожі матеріали:
👁 387
Категорія: Актуально
Теги: Польща, танк, Twardy




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ