Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.08.2022

Позашляховик Mazda Miata ND від команди Paco Motorsports


Команда Paco Motorsports побудувала позашляховий автомобіль Mazda Miata NA, який став популярним серед місцевих ентузіастів


позашляховик Mazda Miata NA

Команда Paco Motorsports побудувала позашляховий автомобіль Mazda Miata NA, який став популярним серед місцевих ентузіастів. Так, що один з клієнтів прийшов Paco і запитав, чи можуть вони зробити те ж саме, але для ND Miata. І вони почали створення цієї позашляхової моделі Miata RF на 30-дюймових позашляхових шинах.

Спочатку було розроблено комплект підвіски з використанням модифікованих амортизаторів Koni з більш довгими прогресивними пружинами, щоб забезпечити 8-9-дюймовий перебіг колеса на кожному повороті. Уся геометрія задньої підвіски також була змінена, внаслідок чого колісна база позашляховика Miata збільшилася на два дюйми.

Щоб розмістити масивні 30-дюймові задні шини і 28-дюймові передні шини, обидва бампера були зняті і замінені захисними кожухами трубчастими, розробленими в САПР. Замовник хотів колеса з п'ятьма вушами, тому Paco довелося замінити втулки з чотирма вушами на п'ятипровушкові.


позашляховик Mazda Miata NA
 

Крила також були вирізані та забезпечені сталевими розширювачами крил, які потім були покриті підкладковим матеріалом. Нарешті, бічні куліси також були розроблені в САПР та виготовлені із сталевих труб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Intel представила професійні відеокарти Arc Pro

Прожектори Hella знаходяться всередині переднього трубчастого бампера, а світлодіодні фари Hella з дальнім і ближнім світлом так само будуть встановлені. Будуть деякі інші потенційні модифікації, такі як багажник та плівка, але машина в основному готова.


позашляховик Mazda Miata NA
 

Однак найкраща частина цієї збірки полягає в тому, що незабаром вона може стати доступною для будь-якого власника Miata, який захоче її придбати. Марк Рівера із Paco Motorsports розповів, що вони планують продавати модифікації підвіски власникам Miata. Вони також можуть продавати бампери та лаштунки.
 

позашляховик Mazda Miata NA
 

При цьому двигун ніяких змін не вносилося. Таким чином, він, як і раніше, використовує бензиновий 2,0-літровий чотирициліндровий двигун Mazda потужністю 155 кінських сил. Навіть зі своєю скромною вихідною потужністю позашляхова Mazda Miata виглядає приголомшливо.

Схожі матеріали:
👁 368
Категорія: Технології
Теги: Mazda, позашляховик, автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ