Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.02.2023

Про допомогу людям, які оступилися в житті, говорили з кандидатами у волонтери


В ході спілкування Микола Даценко поділився власним досвідом під час надання соціально-виховної роботи суб’єктам пробації


Волонтерство у пробації — можливість подарувати щасливе майбутнє

7 лютого 2023 року в приміщенні Лубенського районного сектору пробації №1 начальником Ларисою Туманевич для волонтера пробації Миколи Даценка та представника ГО «Територія життя» Андрія Довбиша, представника церкви «Жива Надія» Сергія Середи проведено тематичну зустріч на тему: «Волонтерство у пробації — можливість подарувати щасливе майбутнє».

Присутнім презентовано діяльність сектору пробації, ознайомлено з перевагами пробації для суспільства та держави, а також для особи, яка вчинила правопорушення. Належну увагу приділено особливостям здійснення волонтерської діяльності, обговорено напрямки взаємодії служби пробації з волонтерами та права і обов'язки волонтерів пробації.

В ході спілкування Микола Даценко поділився власним досвідом під час надання соціально-виховної та консультативної роботи суб’єктам пробації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підбито підсумки виконання плану спільних дій сектору пробації та поліції

Наприкінці зустрічі присутніми було узгоджено напрямки волонтерської допомоги органу пробації з перспективою укладення договору про провадження волонтерської діяльності.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 271
Категорія: Актуально
Теги: пробація, волонтер, волонтерство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ