Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.12.2022

Профілактична бесіда з суб’єктами пробації на тему «Адміністративна відповідальність за порушення громадського порядку та спокою»


Адміністративна відповідальність за порушення громадського порядку та спокою


Лубенський місцевий центр БПД, Профілактична бесіда, пробація
 
У зв’язку з ймовірним підвищенням випадків порушення громадського порядку під час святкування новорічних та різдвяних свят Лубенським районним сектором №1 філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області спільно з Гребінківським бюро правової допомоги було проведено профілактичну бесіду з суб’єктами пробації на тему «Адміністративна відповідальність за порушення громадського порядку та спокою».

Фахівець Гребінківського бюро правової допомоги Маковська Юлія ознайомила клієнтів пробації з видами адміністративних правопорушень в сфері громадської безпеки та встановленні законодавством України види адміністративних стягнень за їх порушення.

Фахівець Лубенського районного сектору №1 Наталія Перепелиця наголосила, що кожна людина повинна поважати особисті межі іншої людини і не порушувати їх.

Також, учасникам було повідомлено, що для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів громадяни можуть звернутися до Гребінківського бюро правової допомоги за адресою: пров. Спортивний,11, м. Гребінка тел. (05359) 2-11-94 або до Єдиного контакт-центру системи Безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України) за номером: 0-800-213-103.

Схожі матеріали:
👁 353
Категорія: Актуально
Теги: пробація, Профілактична бесіда, Лубенський місцевий центр БПД




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ