Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.05.2014

Тарас Кутовий: Вибори в один тур – лише перший крок до справжньої перемоги


Особисто мене порадувало те, з яким настроєм люди йшли на дільниці


Тарас Кутовий: Вибори в один тур – лише перший крок до справжньої перемоги

Майже увесь день виборів, а за ним – і ніч, я провів на Полтавщині. Проголосував у Києві й поїхав спостерігати за тим, як відбувається процес голосування, побував у більшості районних центрів.

Нинішні вибори дехто з експертів вже охрестив найбільш демократичними й вільними з часу проголошення Незалежності: на них був абсолютно відсутній адмінресурс, що підтверджують численні місцеві та закордонні спостерігачі.

Особисто мене порадувало те, з яким настроєм люди йшли на дільниці. Цього року не доводилося чути звичного: «А що від мене залежить?» – люди усвідомлено голосували, розуміючи важливість висловлення своєї позиції. Приходили родинами, у вишиванках, з української символікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Голосуємо за мир в Україні, за щастя і спокій у кожній родині”

Як керівник обласного виборчого штабу Петра Порошенка хочу подякувати своїм землякам за вибір, за те, що вони глибоко розуміють небезпеку тієї ситуації, в якій зараз перебуває Україна.

Разом з тим кожен повинен розуміти, що демократичні й чесні вибори – це лише перший крок до виходу з неї. Попереду нас чекає велика й важка спільна робота, де потрібні руки та уміння кожного українця. Тому нехай кожному з нас вистачає витримки й сили для цих звершень.

Я дивився в очі людям на дільницях і бачив у них упевненість і безстрашність. А з таким духом ми маємо бути лише переможцями.

Тарас Кутовий, народний депутат України



Схожі матеріали:
👁 986
Категорія: Актуально
Теги: Тарас Кутовий, дільниця, вибори




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ