Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.11.2019

Українці ми маленькі


28 листопада були проведені відкриті покази освітнього процесу з патріотичного виховання


Відповідно до річного плану роботи закладу дошкільної освіти «Веселка» 28 листопада 2019 року були проведені відкриті покази освітнього процесу з патріотичного виховання.

Вихователь  ІІ молодшої групи «А»  Згура А.М. на занятті «Українці ми маленькі» уміло захопила дітей красою національних символів в етнографічному куточку, а помандрувавши до куща калини, надала можливість кожній дитині дізнатися про цілющі властивості цієї рослини та відчути красу рідного краю.


Українці ми маленькі


Сергієнко Л.А., вихователь старшої «В» групи, на занятті «Дерево мого родоводу» створила теплу, затишну атмосферу. Заняття було наповнене радістю, усмішками, позитивними емоціями. Діти із захопленням розповідали українські народні прислів’я, приказки, грали в народні ігри. З теплотою та любов’ю розповідали про сім’ю та родину, родовід. Любов Андріївна, виготовляючи з дітьми «Дерево дружби»,  зуміла об’єднати дітей та викликати у них почуття прихильності до рідного садочка, сім’ї, Батьківщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортивні досягнення і перемоги з футзалу вихованок ГДЮСШ

Вже традиційно велику увагу колектив закладу приділяє саме патріотичному вихованню. Адже ми живемо у складному і мінливому світі, тому безцінним духовним здобутком стає любов до сім'ї, родини, до єдиної неньки - України.

 

Українці ми маленькі

 

Українці ми маленькі

 

Українці ми маленькі

 

Українці ми маленькі
 

Відділ освіти Виконавчого Комітету Гребінківської міської ради


Схожі матеріали:
👁 556
Категорія:
Теги: школа, патріотичне виховання, освіта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ