Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.11.2019

Вчитель завжди навчає і навчається


Районний семінар вчителів історії та правовознавства на базі Овсюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів


Сьогодні відбувся районний семінар вчителів історії та правовознавства на базі Овсюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему «Опанування вміннями та навичками ,необхідними для подальшого навчання впродовж життя на уроках історії та правознавства в умовах реалізації Концепції Нової української школи».

Відвідали урок історії в 11 класів на тему « УССР у другій половині 1950-х-першійполовині 1960-х років». Урок провів вчитель історії Овсюківської школи Скред М.І. Діти не тільки з захопленням брали участь у роботі на уроці, але і демонстрували знання та прагнення до навчання.


Вчитель завжди навчає і навчається
 

Робота велася у постійному плановому діалозі з учнями, що свідчить про високий професіоналазім та педагогічну майстерність учителя. На уроці доцільно використані ІКТ та технічні засоби навчання.

В ході семінару обговорили питання формування національно-соціальних компетентностей учнів на уроках історії та суспільних дисциплін.


Вчитель завжди навчає і навчається
 

Керівник методичного об'єднання вчителів історії,вчитель Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ділігул Ю.Ю. зосередив увагу на підготовку та проведення змагань інтелектуальної гри «Дебати». Адже дебати вимагають серйозної організаційної та інформаційної підготовки.


Вчитель завжди навчає і навчається


Команда дебатантів Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя посіла ІІІ місце в обласних змаганнях інтелектуальної гри «Дебати» у 2019 році серед 30 команд Полтавщини. Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Хворостян О.О. наголосила на підвищенні якості освіти й підвищенні інтересу дітей до вивчення суспільних дисциплін, підготовці учнів до предметних олімпіад на конкурсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Гарбуз fest +» у Гребінківській гімназії

В ході роботи розглядались питання з використання освітніх технологій для саморозвитку учнів, форми і методи підготовки учнів 11-х класів до ДПА та ЗНО з історії.


Вчитель завжди навчає і навчається
 

Важливою є співпраця педколективу Овсюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів із сільською бібліотекою, яку очолює Берізко Л.В. Тут відбуваються різноманітні заходи, вчителі проводять уроки.
 

Вчитель завжди навчає і навчається


Вчитель завжди навчає і навчається


Схожі матеріали:
👁 465
Категорія: Прес-реліз
Теги: історія, семінар вчителів, Гребінківщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ