Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.02.2021

Вищий пілотаж. Політ на літаку біля Львова


Політ на літаку з виконанням фігур вищого пілотажу


Політ на літаку біля Львова цілком реально

Тим, хто хоче подивитися на землю очима птахів, бувши безпосереднім учасником польоту на літаку, з комфортом і без страху піднятися вгору, пролетіти над красивими та цікавими місцями Львівщини (які є поруч з кожним аеродромом), поспостерігати за діями пілота (при бажанні навіть трохи спробувати управління) і, здійснити м'яку посадку на аеродромі, аероклуб KAVA організовує щоденно політи на легкомоторних літаках з різною пасажиромісткістю.

Ніяких перевантажень, ніякого адреналіну, практично ніяких обмежень по здоров'ю: тільки краса, небо і позитив. Хочеться просто посміхатися від щастя, від свідомості того, що прямо зараз Ви були там .... Відмінний огляд (не порівняти зі спортивним літаком), зручні крісла і сучасні гарнітури з системою активного шумозаглушення забезпечать комфорт в польоті. Політ на літаку біля Львова - це чудовий подарунок для тих, хто любить красиві літаки.
 
Перед польотом проводиться ретельний інструктаж безпеки, всім учасникам прогулянки роз'яснюються правила поведінки під час польоту.
  • зробіть політ, відчуйте смак висоти;
  • подаруйте незабутні емоції близькій людині;
  • проведіть час з друзями, зробіть запаморочливі фотки для своїх соціальних мереж.

Політ на літаку з виконанням фігур вищого пілотажу


Екстремальний політ на літаку Як 52

Зрозуміло, виконання фігур вищого пілотажу доступні тільки самим кваліфікованим і досвідченим льотчикам, але такий політ навіть в якості пасажира-учня з можливістю потриматися за важелі управління справжнього літака і навіть (зрозуміло, під контролем льотчика-інструктора) самостійно виконати кілька маневрів, залишиться в пам'яті на все життя.

Захват викличе вже сама підготовка до польоту на літаку: одягання в польотний костюм, розміщення в кабіні на місці другого пілота. Потім слідує розгін, відрив, і земля різко йде вниз. Перевантаження ростуть, а зовні відкривається шикарна панорама біля Львова. Потім в навушниках звучить команда: «Приступити до виконання політного завдання!». І починається найцікавіше.

Програма починається з виконання відносно простих фігур і маневрів.

Потім маневри ускладнюються і нарешті справа доходить до вищого пілотажу:
  • бочка,
  • петля Нестерова,
  • штопор і т.п.
Земля і небо міняються місцями з калейдоскопічною швидкістю. Кількість адреналіну в крові зашкалює, особливо, якщо це ваш перший політ на літаку. Перевантаження утискують в крісло. А друзі, що залишилися на землі, спостерігають за вашим польотом з відкритими ротами. До речі, можна пролетіти над ними на бриючому польоті і навіть помахати рукою з кабіни. Потім продемонструвати бойовий розворот.

Політ на літаку з виконанням фігур вищого пілотажу може стати вельми незвичайним і дуже приємним подарунком для любителя екстремальних розваг, який отримав можливість відчути себе асом-винищувачем або льотчиком-спортсменом. Всі любителі екстриму, які брали участь в такому польоті, відгукуються про нього з захопленням.

Фігури, що входять в програму польоту на літаку:

✔️ «Штопор». Одна з найвідоміших і складних фігур. Літак починає різке зниження з одночасним круговим обертанням по траєкторії, що нагадує штопор (звідси і назва).

✔️ Петля Нестерова (Мертва петля). Літак виконує повну вертикальну петлю з поверненням в горизонтальний політ на колишню траєкторію. На верхньому відрізку петлі протягом декількох миттєвостей пілот і пасажири летять вниз головою. Вперше цю фігуру виконав Російський пілот П. Нестеров і вона була названа його ім'ям.

✔️ "Бочка". У горизонтальному польоті на великій швидкості літак виконує повний переворот через крило з поверненням до колишньої траєкторії.

✔️ «Бойовий розворот». Різкий розворот на 180 градусів з одночасним набором висоти. Є одним з видів бойового маневрування.

✔️ «Пікірування». Зниження на високій швидкості з подальшим переходом в горизонтальний політ або набір висоти.

Вищий пілотаж на ЯК-52

У аероклубі KAVA можна придбати подарунковий сертифікат на політ з виконанням фігур вищого пілотажу для себе або іншої людини. Для любителя екстремального відпочинку це буде чудовим подарунком.

Схожі матеріали:
👁 331
Категорія: Прес-реліз
Теги: Львів, Штопор, Бочка, фігури вищого пілотажу, Аероклуб KAVA, Петля Нестерова, політ на літаку




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ