Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.09.2021

Встановлення пам'ятників на кладовищі


Навіть найдорожчий обеліск або монумент потрібно правильно встановити


Навіть найдорожчий обеліск або монумент потрібно правильно встановити. В іншому випадку час і природні фактори можуть повністю знецінити понесені витрати. Довіряти установку надгробних пам'ятників варто компанії, яка займалася виготовленням та оформленням обеліска. Тільки так можна отримати необхідні гарантії без традиційних посилань на некомпетентність попереднього підрядника. Будь-яка економія в цьому питанні здатна привести до істотного зниження терміну служби всього меморіального комплексу.

Компанія «Пам’ятники Львова» pamyatnyk.lviv.ua/ пропонує виготовлення і установку надгробних пам'ятників у Львові, яка проводиться з використанням напрацьованих багаторічною практикою робочих процесів. Майстри компанії застосовують тільки якісні добре зарекомендовані себе витратні матеріали, пропонуючи замовникам повний цикл монтажних робіт.
 
Установка пам'ятників на кладовищі
 

Установка пам'ятника на могилу

Це означає, що вам ні про що не доведеться турбуватися - попередню підготовку, доставку основних і допоміжних матеріалів, а також прибирання сміття компанія бере на себе. В результаті ви отримуєте готовий ритуальний монумент, який прослужить довгі роки символом вашої нестаріючої пам'яті про минулих рідних і близьких.

Установка пам'ятників на могилу. Секрети майстерності

У всіх випадках необхідно провести дослідження грунту і прилеглих ділянок, що дозволить виявити і усунути природне скупчення води, приховане під грунтом сміття та інші негативні фактори.

Особлива увага приділяється попередніми роботам - розчищенню, трамбуванню і установці несучих каркасів, заливці фундаменту.

Монтаж обелісків передбачає використання точних вимірювальних інструментів і перевірених будівельних сумішей, а також морозостійкої плитки, якщо мова йде про обробку постаменту.

У разі великої маси обеліска (наприклад, великої гранітної стели) виготовляється повноцінний багатошаровий фундамент з бетону та армуючої сітки. Якщо мова йде про пам'ятники вагою понад 400 кг, то використовуються технології створення пальових фундаментів.

На фінальному етапі встановлюється огорожа, лавочка, столик, якщо це передбачено проектом.

Для облагороджування периметра використовується гранітна і мармурова крихта.

Установка пам'ятників і надгробків

Установка пам'ятника своїми руками можлива тільки в разі якщо людина є професійним будівельником-лицювальником, які мають в своєму розпорядженні особливий інструментарій, підйомне устаткування і тямущих помічників. Інакше впоратися з цією складною відповідальною роботою самостійно не представляється можливим. Особливою трудомісткістю відрізняється установка гранітних пам'ятників, які відрізняються великою масою. І в будь-якому випадку потрібно точне дотримання всіх технологій і послідовності робочих процесів.

Схожі матеріали:
👁 479
Категорія: Прес-реліз
Теги: Пам’ятники Львова, виготовлення пам'ятників, встановлення пам'ятників




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ