Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.09.2021

Засідання регіональної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій


Комісією прийняте рішення про застосування обмежувальних протиепідемічних заходів «жовтого рівня» епідемічної небезпеки


22 вересня 2021 року відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області по питанню епідемічної ситуації на території області та запровадження додаткових протиепідемічних заходів в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Полтавської області.


Засідання регіональної комісії
 

Комісією прийняте рішення про застосування обмежувальних протиепідемічних заходів «жовтого рівня» епідемічної небезпеки, відповідно до протокольного рішення Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Полтавської області від 22.09.2021 № 17\2021, та постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 ,,Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (з урахуванням змін, що внесені постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2021 р. № 954, постановою Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2021 року № 981). Протокол засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23.09.2021 № 10 додається.
 
Засідання регіональної комісії


Засідання регіональної комісії


Схожі матеріали:
👁 383
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: надзвичайні ситуації, техногенно - екологічна безпека




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ