Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.08.2019

Знайомимося з дверними замками


Накладні замки не особливо підходять для вхідних дверей


Подібна продукція попри свої невеликі розміри є дуже важливою для безпеки кожного з нас. Замки дверні, що продаються в Мережі, можуть бути абсолютно різними. Відмінності полягають в принципах запірного механізму і в розмірах, в способі установки на двері. Мабуть, найголовнішим чинником є надійність. Цей момент ключовий, залежить від багатьох чинників.

Типи продукції

Коли ми підбираємо дверний замок, то завжди хочемо знати, наскільки надійний запірний механізм, чи є у нього захист від несанкціонованого розкриття. І відразу треба сказати наступне: вам просто не вдасться знайти ідеальний варіант. Виробники, звичайно, стараються, проте завжди знайдеться той, хто відкриє замок, не використовуючи ключі.

підбираємо дверний замок
 

Ось чому вироби, що створюються сьогодні, можна поділити на 4 категорії надійності. Якщо узяти продукцію, що відноситься до першої і другої, то для зламувача вона не страшна. Відкрити подібний механізм вдасться за пару хвилин. Правда, такий варіант чудово підходить для міжкімнатних дверей, але ніяк не для вхідних.

Набагато кращою вважається 3-а категорія. Для розкриття механізму зловмисникові треба як мінімум 10 хвилин. Частенько за наявності сигналізації такого тимчасового проміжку досить для прибуття представників ЧІП. IV категорія вважається найбільш надійною, "ведмежатники" з чималим досвідом провозяться з механізмом не менше 30 хвилин. Подібні замки чудово підходять для вхідних дверей.

Спосіб установки може бути різним

Подібна класифікація відома усім. Висока ймовірність, що ви чули про навісні, накладні і врізні конструкції. Перші насправді не так вже складно зламати. Для цього зловмисники можуть скористатися звичайним монтировками. Якщо ви шукайте щось для своїх вхідних дверей, то краще подумати ще трохи. Частенько такий варіант використовується, коли треба замкнути сарай. Погодьтеся, що там зберігаються не найцінніші речі.

Накладні замки не особливо підходять для вхідних дверей. Їх використовують тільки завдяки тому, що не відбувається порушення цілісності полотна дверей. Ось чому частенько такі механізми можна побачити на дерев'яних конструкціях.

Схожі матеріали:
👁 557
Категорія: Прес-реліз
Теги: замок, Ключі, дверний замок, замок дверний




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ