Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.01.2024

Багатоцільовий радар GM200 MM/C виявляє та класифікує літаки, ракети, гелікоптери, безпілотники, артилерію та міномети


Багатоцільовий компактний радар розроблений для вирішення завдань сучасної війни


Багатоцільовий компактний радар Thales Ground Master 200 Multi-Mission

Багатоцільовий компактний радар Thales Ground Master 200 Multi-Mission Compact (GM200 MM/C) – розроблений для вирішення завдань сучасної війни, GM200 MM/C забезпечує одночасне точне виявлення, відстеження та класифікацію всіх поточних та майбутніх загроз, включаючи дрони.

Завдяки технології 4D AESA нового покоління оператори радарів отримують більше часу на наведення на ціль і збір якомога більшої кількості інформації про загрози, що наближаються. Система автоматично виявляє та класифікує літаки, ракети, вертольоти, численні безпілотні літальні апарати, а також артилерію та міномети (RAM), особливо підходить для визначення розташування зброї та протиповітряної оборони.

"Компактна" версія Ground Master 200 Multi Mission (GM200 MM/C) є версією на піддоні, що забезпечує високу тактичну мобільність і швидке розгортання, а також спеціальні можливості для виконання місій, такі як артилерійська контрбатарея та виявлення зброї.

Багатоцільовий компактний радар Thales Ground Master 200 Multi-Mission
 

Радар також добре підходить для завдань ППО дуже малої дальності та ППО ближньої дії (VSHOR/SHORAD), як і його брат GM200 MM/A. Масштабована та модернізована архітектура антен Thales є основою сімейства радарів 4D AESA середньої та великої дальності Thales (NS50, NS100/200, GM200 MM, SMART-L MM/F, Sea Fire та Ground Fire).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінський бронетранспортер Sisu GTP завдяки модульній конструкції може використовувати різні модулі залежно від завдань

Повністю цифрова програмно-визначувана радіолокаційна технологія 4D AESA забезпечує можливість оновлення протягом усього життєвого циклу для постійної підтримки адаптованих експлуатаційних можливостей проти загроз, що розвиваються, включаючи покращені характеристики відстеження та класифікації.


Багатоцільовий компактний радар Thales Ground Master 200 Multi-Mission
 

Кібербезпечний за своєю конструкцією, GM200 MM/C використовує новітню технологію радіолокації з програмним забезпеченням, що дозволяє в майбутньому модернізувати і розширювати можливості для управління постійно змінним спектром загроз. Крім того, компактна конструкція GM200 MM/C забезпечує простоту вибору: від режиму фіксованого розташування до високої мобільності, дуже короткий час розгортання та простоту транспортування на будь-якій платформі.

 


Схожі матеріали:
👁 230
Категорія: Технології
Теги: радаррадарний комплекс




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ