Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.05.2021

Чому приватні будинки престарілих у Чернігові краще геріатричних пансіонатів?


Зіткнувшись з необхідністю організації правильного і цілодобового догляду за літнім родичем його близькі потрапляють в непросту ситуацію.


Зіткнувшись з необхідністю організації правильного і цілодобового догляду за літнім родичем його близькі потрапляють в непросту ситуацію. У нашій країні недостатньо розвинена сфера соціальних послуг і поки йде становлення цього напрямку, доводиться шукати різні альтернативи.

Державні будинки для людей похилого віку є не у всіх областях і містах, що істотно ускладнює їх вибір. Розвинена мережа приватних пансіонатів «Родинна Турбота» https://turbota.info/ua/ забезпечує надання ліцензованих державою якісних і недорогих послуг по догляду за людьми похилого віку.


будинок престарілих
 

Державні будинки престарілих і їх особливості

Сучасні геріатричні заклади є спеціальними установами, що надають населенню послуги з догляду за старими людьми. У більшості випадків в окремих містах немає державних будинків для людей похилого віку, але при великих муніципальних медичних центрах відкриваються геріатричні відділення.

З такою організацією проживання людей похилого віку пов'язані й відповідні умови, лікарняні палати й специфічна атмосфера. А ось що стосується кваліфікації персоналу, то в таких закладах працюють досить досвідчені співробітники, які мають спеціальну медичну освіту і певну компетенцію.

Оформлення документів

Для переселення літньої людини до державного пансіонату, потрібно зібрати певний пакет документів. Обов'язковою є подача заяви в органи соціального захисту, адже послуги догляду можуть надаватися тільки тим, у кого немає дієздатних родичів. А ось в приватний пансіонат можна подати документи попередньо забронювавши номер і не переживаючи про необхідність збору величезного пакета документації.

Кількість жильців

При недостатній кількості спеціалізованих закладів спостерігається й обмежена кількість місць в геріатричних будинках. А ще такі заклади в більшості випадків є спеціалізованими й приймають на проживання тільки пацієнтів з певними захворюваннями або станом здоров'я. Це призводить до того, що люди похилого віку змушені залишатися вдома до того моменту, поки місце в геріатричному закладі не звільниться.

Фінансування роботи

При поселенні на постійне проживання літня людина підписує договір про надання йому послуг з догляду. В цьому випадку його пенсійні виплати, за вирахуванням незначної частини, йде в частину оплати проживання, решту суми вносяться з місцевого або державного бюджету. Такий підхід дозволяє створити й підтримувати задовільні умови проживання та догляду, які задовольняють одиноких людей похилого віку, але не дають поліпшити якість їх життя.

Чим приватні пансіонати для людей похилого краще державних

Приватний сектор економіки, незалежно від сфери завжди перевершує за якістю і різноманітності комплекс послуг, що надаються. Комерційні пансіонати для людей похилого віку прагнуть працювати в умовах прозорої та якісної конкуренції, залучаючи проживають відмінним обслуговуванням:

  • простота і зручність оформлення без бюрократичних складнощів;
  • комфортні умови життя, правильний догляд і 4-разове харчування;
  • наявність сучасного обладнання, меблів і засобів реабілітації;
  • гнучка система проживання з можливістю розмістити людини на час;
  • спілкування з близькими та можливість відвідування, спільного проведення часу.

Наші пансіонати приватного типу «Родинна Турбота» надають всім мешканцям можливість комфортного проживання та отримання медичного обслуговування, догляду. Просторі й світлі номери, раціональне і збалансоване харчування, дозвілля та прогулянки на свіжому повітрі, контроль здоров'я і досвідчений персонал допоможуть відчути себе як вдома.У наших пансіонатах створюються всі необхідні умови для комфортного життя, надається ряд основних і додаткових послуг.

Договіне надання послуг

Для оформлення договору достатньо офіційної згоди близьких і самої літньої людини. При першому зверненні за консультацією надається повноцінна інформація та перелік необхідних документів, список для збору речей, які допоможуть забезпечити комфорт проживання.

Індивідуальний підхід до підопічних

Будинок для людей похилого віку «Родинна Турбота» створює оптимальні умови для комфортного життя з огляду на індивідуальний підхід до підопічних. У процесі організації догляду враховується стан здоров'я літньої людини, для чого підбирається курс соціалізації та адаптації, реабілітації.

Організація комплексного догляду

Комплексний підхід забезпечується включенням в комплекс по догляду турботу не тільки про фізичне, а й психологічному стані пожильців. У літніх мешканців завжди є можливість поспілкуватися з персоналом, організація дозвілля забезпечує спільне проведення часу з однолітками.

Заклади працюють на підставі державної ліцензії й ми пропонуємо дІзнатися деталі за посиланням: https://turbota.info/ua/budynok-prystarilykh-v-chernihovi.html.



Схожі матеріали:
👁 339
Категорія: Прес-реліз
Теги: Будинок престарілих




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ