Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.10.2022

Дизельні генератори для автономного електропостачання


За допомогою дизельних генераторів та електростанцій можна ефективно вирішити проблему електроживлення за будь-яких умов


Дизельний генератор Matari

Серед різних видів автономних джерел електроенергії популярністю користуються генератори, що працюють на дизельному паливі.

Ці пристрої відмінно підходять для тривалого застосування як основне джерело електрики в тих місцях, де підключення до централізованої електромережі неможливе.

Ключові характеристики дизельних генераторів

Внаслідок тривалого вдосконалення технічних характеристик дизельні генератори, які можна придбати в Інтернет магазин техніки для електропостачання МАТАРІ, перетворилися з масивних пристроїв на компактні агрегати, обладнані системами придушення шуму. Використання таких пристроїв дозволяє відносно недорого забезпечити електропостачання будинку чи офісу. При проведенні планового ремонту або випадковому обриві ЛЕП дизельний генератор позбавляє викликаних цим проблем.

Дизельні електростанції широко застосовуються у промисловості та будівельній сфері. Вони чудово виконують своє призначення, забезпечуючи користувачів необхідною кількістю електроенергії в тих ситуаціях, коли її отримання із зовнішніх джерел з якихось причин неможливо.

Одні моделі дизельних електростанцій розраховані на аварійне постачання електрики обладнання різної потужності, інші – на допоміжне постачання електрики. У місцевості, де немає розвиненої інфраструктури зовнішнього електропостачання, дизельна електростанція може бути автономним джерелом електрики двадцять чотири години на добу.

Головні плюси дизельних генераторів

Серед основних переваг, властивих дизельним електрогенераторам, варто відзначити такі особливості:
  • Високий ККД, який при застосуванні турбонаддуву у поєднанні із системою проміжного охолодження сягає 50%.
  • Велика потужність. Цей показник варіюється в досить широких межах - мінімальна потужність складає три кіловати, максимальна потужність обчислюється сотнями кіловат.
  • Відносно невисока шумність, що забезпечується шляхом оснащення дизельних електростанцій шумоізоляційним корпусом.
  • Здатність безперебійного функціонування в широкому діапазоні температур - від сорока градусів за Цельсієм нижче нуля до сорока градусів за Цельсієм вище за нуль.
За допомогою дизельних генераторів та електростанцій можна ефективно вирішити проблему електроживлення за будь-яких умов. Але треба брати до уваги досить великі розміри та дорожнечу цих пристроїв.

Схожі матеріали:
👁 275
Категорія: Прес-реліз
Теги: Дизельний генератор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ