Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.10.2022

Для морської піхоти США компанія Kaman будує вантажний безпілотник для роботи в екстримальних умовах


БПЛА KARGO самостійно розгортається за межами 926 км, несе до 363 кг корисного навантаження та призначений для роботи у суворих умовах


Вантажний безпілотник для роботи в екстримальних умовах

Компанія Kaman Air Vehicles створює логістичний безпілотник для Корпусу морської піхоти США. Побудований з урахуванням майбутньої операційної концепції морських піхотинців, БПЛА KARGO є досить міцним для роботи з вантажами у складних умовах, а також легко розгортається.

Кожен БПЛА KARGO поміщається у стандартний вантажний контейнер, і за допомогою всього двох чоловік може бути розгорнутий в готовий стан до польоту всього за кілька хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні організували виробництво колісних всюдиходів Торнадо, аналогів Sherp

БПЛА KARGO самостійно розгортається за межами 926 км, несе до 363 кг корисного навантаження та призначений для роботи у суворих умовах. Вантажний безпілотник не буде обмежений важкопрохідною місцевістю, виявлятиме перешкоди на шляху та уникатиме їх, а також доставлятиме корисні вантажі з високою точністю.

Вантажний безпілотник для роботи в екстримальних умовах
 

Компанія розпочала розробку свого БПЛА KARGO у 2020 році, а восени 2021 року запустила масштабний демонстраційний зразок, щоб перевірити концепцію. Повномасштабний демонстратор знаходиться на стадії будівництва і перший політ запланований на кінець 2022 року.


Вантажний безпілотник для роботи в екстримальних умовах
 

«Ми вже деякий час відстежуємо потребу в експедиційній логістиці, – сказав Керрол Лейн, президент сегменту Precision Products компанії Kaman. «І ми дуже раді бачити, що наші зусилля в галузі досліджень та розробок, спрямовані на створення доступного та надійного логістичного транспортного засобу, відповідають такій важливій програмі, як MULS-A».

 


Схожі матеріали:
👁 331
Категорія: Технології
Теги: вантажний дрон, БПЛА, вантажний безпілотник, безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ