Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.01.2024

Китайський стартап Ziyan представив вантажний дрон нового покоління, який можна використовувати у військових цілях


Серед переваг Grey Whale G1 – вантажопідйомність 21 кг, дальність польоту 60 км та функції безпеки, такі як вбудований парашут.


вантажний дрон нового покоління,

Ziyan, китайський стартап, представив інноваційний дрон Grey Whale G1, вантажний безпілотник гелікоптера нового покоління.

Grey Whale G1 призначений для перевезення корисних вантажів у різноманітній місцевості та в різних умовах, обіцяючи користувачам підвищену ефективність, економічність та підвищену безпеку у рішеннях для авіаперевезень.

Серед переваг Grey Whale G1 – вантажопідйомність 21 кг, дальність польоту 60 км та функції безпеки, такі як вбудований парашут. Ці доповнення забезпечують стабільну та точну автономну посадку у надзвичайних ситуаціях, значно підвищуючи стандарти експлуатаційної безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китай продемонстрував свою нову систему ППО малої дальності Type 625


вантажний дрон нового покоління,

Безпілотник пропонує додаткові функції, окрім перевезення вантажів. Він може використовуватися не тільки для доставки вантажів та техніки, але і для ураження наземних цілей за рахунок додаткового озброєння, що включає невеликі бомби або ракетні комплекси.

Схожі матеріали:
👁 351
Категорія: Технології
Теги: БПЛА, вантажний безпілотник, вантажний дрон нового покоління, Дрон, безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ