Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.08.2021

Ford створив новий електродвигун Eluminator і пропонує обладнання для електрифікації старих автомобілів


У своєму твіттері Ford Performance опублікував три схеми електродвигуна, який буде називатися Eluminator.


Ринок електромобілів переживає бум, і Ford теж бере участь в цій гонці через свій підрозділ Ford Performance. Компанія оголосила, що на виставці SEMA продемонструє свій новий електродвигун. Це означає, що Blue Oval приєднається до GM зі своїм комплектом Electric Connect і Cruise eCrate, пропонуючи необхідне обладнання для електрифікації старих автомобілів.

Ford створив новий електродвигун Eluminator
 

У своєму твіттері Ford Performance опублікував три схеми електродвигуна, який буде називатися Eluminator. Це гра на назві Aluminator, присвоєному деяким його алюмінієвим двигунів V8, причому буква «E», очевидно, походить від електричного.

Довжина двигуна становить 570 мм, що означає, що він повинен поміститися практично в будь-який проектний автомобіль або вантажівку. Ніяких інших специфікацій не пропонується, тому поки неясно рівень потужності і крутящого моменту, варіанти батареї і ціни. Ще одна річ, яку люди захочуть дізнатися, - чи можна підключити цей електричний двигун до загальнодоступних трансмісій.

Ford відповість на ці питання на виставці SEMA Show, яка відбудеться 2-5 листопада в конференц-центрі Лас-Вегаса. Автовиробник заявляє, що електродвигун буде доступний цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Samsung Galaxy A52s 5G офіційно презентовано: характеристики, особливості, ціни

Щоб отримати уявлення про те, на що Ford може націлюватися з цим пакетом, комплект Chevrolet Performance Electric Connect і Cruise eCrate включає в себе електродвигун потужністю 200 кінських сил, 360 Нм і акумуляторну батарею на 60 кВтг від Bolt EV. Він поставляється з перетворювачем потужності постійного струму в змінний для приводу електродвигуна, перетворювачем постійного струму в постійний для живлення низьковольтних систем, а також з джгутом проводів, контролерами і водяними насосами для нагрівання та охолодження акумуляторних батарей.

Ford міг би зробити те ж саме і запозичити електричну трансмісію у Mustang Mach-E. Базова модель із заднім приводом оснащена електродвигуном потужністю 198 кВт (266 к.с.) і крутящий момент 430 Нм, що має бути досить для більшості застосувань.

Схожі матеріали:
👁 817
Категорія: Технології
Теги: двигун, ford, Електродвигун




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ