Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.04.2022

Гідропанелі SOURCE виробляють чисту питну воду з повітря з використанням сонячної енергії


Компанія SOURCE Global розробила технологію збирання атмосферної води під назвою SOURCE Hydropanel


Гідропанелі SOURCE виробляють чисту питну воду з повітря

Доступ до чистої та недорогої питної води є одним із основних прав людини. Хоча було досягнуто значного прогресу в розширенні доступу до чистої питної води та санітарії, мільярди людей у ​​всьому світі, в основному в сільських районах, як і раніше, не мають доступу до чистої води.

У світі з'являються такі проекти, як Solar Desalination Skylight, опріснення води з використанням сонячної енергії, вилучення питної води з повітря та багато іншого, щоб допомогти задовольнити глобальну потребу в питній воді.

Компанія SOURCE Global розробила технологію збирання атмосферної води під назвою SOURCE Hydropanel. Ця єдина у своєму роді технологія відновлюваної води використовує енергію сонця для отримання нескінченного об'єму чистої, питної води з повітря там, де це необхідно.

Система працює без зовнішнього джерела електроенергії та не вимагає традиційної водної інфраструктури. Вентилятори всередині гідропанелей всмоктують навколишнє повітря і проштовхують його через гігроскопічний, водопоглинаючий матеріал, який вловлює водяну пару з повітря. Використовуючи енергію сонця, система перетворює молекули на рідку воду, яка збирається в резервуарі всередині панелі, а потім вивільняється у вигляді чистої води. Зібрана вода потім мінералізується для досягнення ідеального складу та смаку, що робить питну воду найвищої якості легкодоступним ресурсом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотний літак зі змішаним крилом може нести на 60% більше вантажу за рейс

Оскільки гідропанелі – це технологія, що працює на сонячній енергії, SOURCE потребує впливу сонячного світла для виробництва води. Таким чином, виробництво води може змінюватись в залежності від погоди в місці, де він встановлений. Тим не менш, компанія заявляє, що технологія SOURCE оптимізована для широкого спектру умов і може виробляти воду навіть за слабкого та середнього сонячного світла та вологості.


Гідропанелі SOURCE виробляють чисту питну воду з повітря
 

Масиви гідропанелей можуть масштабуватися від систем із двома панелями для окремих сімей до великих водних ферм, які обслуговують цілі спільноти, і в даний час ця технологія використовується більш ніж у 50 країнах для різних програм.

Схожі матеріали:
👁 303
Категорія: Технології
Теги: гідропанель опріснення води, питна вода, очищення водивода з повітря




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ