Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.12.2021

Honda створила газонокосарку, яка розганяється до 160 км на годину всього за 6,2 секунди і має максимальну швидкість 242,99 км/год


Двигун може виробляти 190 кінських сил, що перевищує 30 кінських сил, які можуть генерувати стандартні газонокосарки


Honda створила швидкісну газонокосарку Mean Mower V2, яка розганяється до 160 км/год всього за шість секунд. Це не стандартна газонокосарка з двигуном Honda, це продукт японського виробника автомобілів, підтверджений Книгою рекордів Гіннеса.

швидкісна газонокосарка Mean Mower V2

Як видно на відео, газонокосаркою потрібно керувати як швидкісним болідом, щоб встановити рекорд, і для цього знадобилися послуги автогонщика Джесса Хокінса. І, як і слід очікувати, газонокосарка себе виправдала.

Mean Mower V2 запозичила багато деталей із HF2622 від Honda. Передній кожух, травозбірник та панелі кузова в основному стандартні, але крім цього Honda зробила все, щоб виділити цю косарку.


швидкісна газонокосарка Mean Mower V2
 

Було замінено двигун HF2622 на двигун від супербайка Honda CBR1000RR. Двигун може виробляти 190 кінських сил, що перевищує 30 кінських сил, які можуть генерувати стандартні газонокосарки. Також запозичили шестиступінчасту коробку передач, зчеплення та блок керування двигуном (ЕБУ).

Серед доданих прискорювачів продуктивності були підрульові пелюстки перемикання передач, які зазвичай можна побачити в гоночних автомобілях, кермо гонки, 10-дюймові колеса ATV і відповідні гоночні шини.

швидкісна газонокосарка Mean Mower V2

Honda також звернувся до 3D - друку для проектування та розробки певних частин - таких, як вентиляційний короб, який не може бути закуплений для цієї конструкції та експлуатаційних вимог. На додаток до цих оновлень швидкості, Honda також додала шестидюймові леза з вуглецевого волокна, щоб покращити характеристики стрижки трави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Goodyear випустила нові спеціалізовані шини для електромобілів

Honda встановила світовий рекорд на Dekra Lausitzring, неподалік Дрездена в Німеччині. Відповідно до вимог Книги рекордів Гіннеса, Mean Mover2 встановив рекорд у двох заїздах, проведених у протилежних напрямках, і середнє значення 6,285 секунди було використане як рекорд. Команда також дозволила косарці продемонструвати свій максимальний потенціал, розігнавшись до максимальної швидкості 242,99 км/год.

 


Схожі матеріали:
👁 384
Категорія: Технології
Теги: газонокосарка, Honda, автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ