Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.12.2021

Goodyear випустила нові спеціалізовані шини для електромобілів


Goodyear підкреслила свій внесок у пошук безшумних транспортних засобів, що довгий час вважалося неможливим у порівнянні зі звичайними автомобілями


Ще у 2020 році компанія Michelin анонсувала нову шину Pilot Sport EV – першу шину від компанії, спеціально створену для задоволення вимог електромобілів. І тепер інший виробник автомобільних шин Goodyear заявила про намір створити свою першу в історії змінну шину для електромобілів.


Goodyear випустила нові спеціалізовані шини для електромобілів
 

Названий ElectricDrive GT може стати важливим фактором прискорення промислового переходу до повністю електричних транспортних засобів. Зокрема, Goodyear планує розширити портфель пропозицій нових шин для електромобілів у 2022 році. Але постає питання: навіщо електромобілям потрібні інші шини, якщо звичайні шини вже досягли досконалості?

Відповідь криється у різниці у вазі. Електромобілі важчі за звичайні автомобілі, і чим більша вага, тим швидше зношуються шини. Крім того, автомобілі втрачають запас ходу через зношені шини, тому робота над продовженням терміну служби шин для більш важких транспортних засобів пропонуватиме електромобілям більший стимул для споживачів.

Ось чому Goodyear створила свої шини з асиметричним малюнком протектора на додаток до індивідуалізованого складу протектора, і разом вони забезпечують покращене зчеплення з дорогою будь-якої пори року як у вологих, так і неймовірно сухих умовах водіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Citroën My Ami Buggy – симпатичний позашляховий електромобіль для любителів пригод

Goodyear підкреслила свій внесок у пошук безшумних транспортних засобів, що довгий час вважалося неможливим у порівнянні зі звичайними автомобілями, що працюють на паливі. ElectricDrive GT оснащений фірмовою технологією SoundComfort і діє як вбудований звуковий бар'єр, який допомагає знизити дорожній шум.

Goodyear випустила нові спеціалізовані шини для електромобілів

Звичайно, Michelin випередила Goodyear, випустивши перший Pilot Sport EV у різних розмірах по всій Європі та Північній Америці. Але Goodyear заявляє, що його первісний розмір шин для електромобілів (255/45R19 104W XL) підійде для кількох найпопулярніших та високопродуктивних електромобілів.

Схожі матеріали:
👁 455
Категорія: Технології
Теги: Goodyear, електромобіль, шини




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ