Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.07.2021

Італійці зацікавились молодим гравцем з київського «Динамо»


Італійці традиційно високо цінують українських футболістів за їх гарну фізичну форму


Певно, що кожен справжній фанат футболу гарно знає про те, як часто молодих та перспективних українських гравців перекупають різноманітні європейські футбольні клуби. На багатьох сайтах букмекерів, по типу https://100betz.com/ru/, навіть існують спеціальні розділи зі ставками, присвяченим таким трансферам. Зараз трансфер може статися з одним з молодих футболістів київського «Динамо», на ім’я Владислав Супряга. Далі – читайте більше подробиць.

Владислав Супряга
 

Що відомо про потенційний трансфер?

Італійці традиційно високо цінують українських футболістів за їх гарну фізичну форму, невпинне бажання професійного зростання та волю до перемог. Тому, не доводиться дивуватись, що італійський клуб «Дженоа» під час пошуку різноманітних можливостей для підсилення свого атакуючого складу зацікавився молодим українцем. За словами керівництва, наразі трансферний ринок європейських футболістів не демонструє більш цікавих варіантів, аніж Владислав.

Період попередніх узгоджень вже успішно пройшов, і наразі керівництво «Дженоа» активно займається тим, що намагається запропонувати найбільш вигідну для себе ціну за українського 21 річного футболіста. У той самий час, на одній з останніх прес конференцій головний тренер київського «Динамо» на ім’я Мірча Луческу, вже натякнув на те, що він буде не проти відпустити Владислава Супрягу в тому випадку, якщо він точно буде впевнений, що у хлопця буде майбутнє серед італійських спортсменів.

Трохи про минулі пропозиції щодо Супряги

Відмітимо, що наразі – це вже далеко не перша пропозиція, щодо трансферу Владислава Супряги, яка поступає до керівництва «Динамо» від європейських клубів. Проте, сама остання пропозиція від «Дженоа» видалась найбільш достойною для керівництва «Динамо». Зокрема, повідомлялося, що свого часу інтерес до цього футболіста також виявляв італійський клуб «Болонья». Проте, тоді ні до чого не вдалося домовитись і ще на ранніх стадіях подальші розмови про трансфер були припинені. Сторони дуже сильно не зійшлися у ціні.
Також раніше ходили чутки про те, що деякий інтерес до Супряги проявляє ще й італійський клуб «Торіно». Проте, офіційних підтверджень від вповноважених осіб щодо цього факту ніде не з’являлось.

Схожі матеріали:
👁 304
Категорія: Прес-реліз
Теги: футбольні клуби, Владислав Супряга, футболіст, ФУТБОЛ, київське «Динамо»




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ