Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.01.2024

K-Racer X2, вантажний дрон Kawasaki вертолітного типу, може переносити 200 кг вантажу на сотні кілометрів


Вантажний дрон K-Racer об'єднує два портфоліо компанії, використовуючи мотоциклетний двигун у гелікоптері.


K-Racer X2, вантажний дрон Kawasaki вертолітного типу

Швидкісні мотоцикли є найвідомішим експортним товаром компанії Kawasaki Heavy Industries, але компанія також виробляє: поїзди, кораблі, підводні човни, промислову робототехніку, будівельну техніку і.т.д.

Kawasaki виробляє навчально-тренувальні літаки та вертольоти для ВПС Японії, а також бере участь у різних програмах цивільної авіації та японської космічної програми.

Вантажний дрон K-Racer об'єднує два портфоліо компанії, використовуючи мотоциклетний двигун у гелікоптері. Вибраний двигун внутрішнього згоряння з примусовою індукцією - один із найкращих двигунів, коли-небудь представлених у світі мотоциклів.

K-Racer X1 дебютував у 2020 році, тепер компанія розширила концепцію та побудувала модель X2, збільшивши діаметр несучого гвинта з 5 до 7 м і відмовившись від конструкції крила та подвійної горизонтальної опори X1 на користь набагато більш традиційного вертольота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Високошвидкісний катер для спеціальних операцій CCA розвиває швидкість 97 км/год, дальність дії 650 км.

При цьому вантажопідйомність оригінального K-Racer подвоїлася, і таким чином X2 може піднімати 200 кг. Максимальна швидкість не вказана, але Kawasaki заявляє, що запас ходу становить близько 100 км., а максимальна тривалість автономної роботи становить близько години.


K-Racer X2, вантажний дрон Kawasaki вертолітного типу

У компанії Kawasaki кажуть, що це найважчий вантаж, що колись піднімається БПЛА японської розробки, компанія передбачає використовувати його для доставки запасів у гірські райони, а також використовувати при стихійних лихах, коли буде складно переміщати важкі вантажі.

 


Схожі матеріали:
👁 162
Категорія: Технології
Теги: безпілотний вертоліт, безпілотник, вертоліт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ