Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.07.2021

Хочете придбати автомобільний акумулятор?


Купити акумулятор у Львові відомих виробників пропонує інтернет магазин «Аkumexpres»


В цьому товарі зацікавлена величезна кількість автовласників. З огляду на, що у них постійно немає часу, неважко здогадатися, де саме вони вважають за краще здійснювати покупки. Оптимальним варіантом є перехід на сайт https://www.akumexpres.com/ і вибір на користь конкретний варіант.

У Мережі вдасться відшукати надійні, дійсно якісні батареї. Чималий обсяг товарів реалізується саме online, придбати акумуляторну батарею в Мережі максимально просто. І забирає мінімум часу.


автомобільний акумулятор
 

Звичайно, є ще і off-line магазини, де ви зможете придбати такі товари, адже вони є широко поширеними. Але все ж краще заглянути в «Аkumexpres». Саме цей інтернет-магазин пропонує товарні позиції, що мають максимальну енергоємність. За невеликий часовий проміжок вдається віддати великий струм. Та й ціна не надто висока, що радує кожного потенційного покупця.

Безпосередньо перед тим, як ви приступите до вибору підходящого акумулятора, варто дізнатися, які його різновиди існують:
  • кальцієві (в пластинах використовують свинець з кальцієм)
  • AGM
  • гібридні моделі (Са +). Пластини можуть бути створені за різними технологіями
Другий варіант акумуляторної батареї передбачає, що в відсіках міститься пористий заповнювач. Величезну роль відіграє наявність просочення рідким електролітом.

Також є мало- і сурьяміністі варіанти, в першому випадку в пластинах максимум 5% сурми, у другому - уп'ятеро більше. Але найбільш перспективним варіантом вважають літій-іонні акумулятори. Саморозряд знижений, питома ємність на висоті, проте сама продукція чутлива, коли мова йде про температуру. Та й кількість зарядів-розрядів мінімальна. Плюс подібні компоненти авто «старіють», тобто, за 2 роки можуть втратити п'яту частину ємності.

Купити акумулятор у Львові відомих виробників пропонує інтернет магазин «Аkumexpres», де з вибором проблем не буде, батареї вдасться відшукати для різного автотранспорту.

Як сильна спека руйнує автомобільний акумулятор?

На автомобільні акумулятори, які експлуатувалися більше 5 років, екстремальні температури надають руйнівну дію. Виявляється, що високі температури ще більш небезпечні для АКБ, ніж зимовий мороз. Є й інші несприятливі фактори, що сприяють виходу батареї з ладу.

Якщо поїздки відбуваються нерегулярно, то в спеку це може відбитися на пусковій потужності акумуляторної батареї. При тривалих стоянках на сонці капот темної машини прогріється до 50-60 ℃. Уже при +30 ... 35 ℃ це призводить до перегріву. Запускаються незворотні хімічні процеси, які будуть повільно, але вірно руйнувати акумулятор.

Через підвищене випаровування вологи знижується рівень електроліту, а концентрація сірчаної кислоти зростає. В результаті пластини «оголюються», запускається процес окислення позитивних електродів, що призводить до саморазряду.

На пластинах осідають солі кальцію, які зменшують номінальну ємність. Внутрішній опір збільшується, і батарея вже не здатна виробляти достатню силу струму.

Далеко не всі водії стежать за станом акумулятора в літній період. В результаті вранці власник авто може виявити несподіваний сюрприз: АКБ повністю розрядилася.

Щоб уникнути такої ситуації, необхідно виключити деякі негативні фактори, що впливають на працездатність. Якщо автомобіль використовується не часто, то невеликі поїздки все ж потрібно робити, хоча б близько 200 км на тиждень. Це приблизно 4 години шляху.

Таким чином можна буде заповнити втрати енергії і зарядити АКБ. У спекотну погоду важливо періодично перевіряти рівень зарядки АКБ. Напруга розімкненого ланцюга має становити 12.5 В - 12,7 В.

Під час вимушеного простою заряд буде витрачатися на забезпечення працездатності систем машини. При зниженні заряду батареї потрібно періодично його поповнювати від розетки за допомогою спеціального зарядного пристрою.

Для паркування краще вибирати місця в тіні, щоб не допустити перегріву капота. Якщо не вдалося знайти місце в тіні, допоможуть термочохли для батареї, вони повністю її закриють і знизять термонагрузку на електроліт. Варто зазначити, що нормальна робоча температура акумулятора коливається в діапазоні приблизно +20 ... 25 ℃.

Схожі матеріали:
👁 319
Категорія: Прес-реліз
Теги: авто, акумулятор, автомобільний акумулятор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ