Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.07.2021

Клино-хомутове риштування - універсальне обладнання для будівництва


Клино-хомутові риштування, будівництво, ліса


Клино-хомутові риштування в Києві

Клино-хомутові риштування заслужено вважаються найбільш практичними, надійними і зручними в експлуатації серед усіх аналогічних пристроїв. Вони з'явилися в числі перших різновидів рештувань, але залишаються в числі найпоширеніших. Ця просторова багатоярусна система каркасного типу застосовується для кам'яних (кладок), оздоблювальних і реставраційних робіт.

Клино-хомутові риштування в Києві
 

Їх можна використовувати на фасадах практично будь-якої конфігурації, при цьому вони визнані ідеальним варіантом для роботи з поверхнями, що мають складну архітектурну форму: арками, куполами, колонами і т.п. Це - основна особливість і перевага даної системи, в таких цілях вона головним чином і застосовується. Купити клино-хомутові риштування в Києві https://tehpromproect.com.ua/ua/catalog/klino-homutovye-lesa, будівельні ліси рекомендується ще і тому, що вони мають ряд інших переваг:
  • універсальність сфери застосування і пристосованість конструкції до різних ділянок роботи;
  • мінімальне навантаження на поверхню споруди при реставраційної діяльності;
  • можливість дій над складними скульптурними і декоративними елементами, а також зонами, недоступними для лісів іншого виду;
  • адаптивність до установки на нерівних і похилих поверхнях;
  • забезпечення вільного переміщення по об'єкту будь-якої складності;
  • можливість швидкої зміни відстані між вертикальними стійками.
Основна сфера застосування конструкції - роботи на будівлях зі складною архітектурної конфігурацією.

Клино-хомутові риштування використовуються для ведення:

  • кам'яних (кладок) робіт;
  • оздоблювальних і реставраційних робіт;
Основними елементами конструкції є вертикальні трубчасті стійки, з'єднані між собою клино-хомутовими замками. Залежно від діаметра труб хомутові будівельні ліси поділяються на професійні і полегшені. Які з них вибрати і з якими технічними характеристиками, скільки секцій слід придбати, залежить від майбутніх робіт.

Дана конструкція поєднує в собі кращі властивості хомутових і клинових будівельних лісів. Вона збирається з взаємозамінних елементів. Система легко і швидко монтується і демонтується. Настил можна встановлювати на будь-якій висоті. Цей вид лісів можна використовувати зовні і всередині будівлі, він мобільно переміщається по будівельному майданчику. Істотна гідність - порівняно низька в порівнянні з іншими видами лісів вартість. Оформити заявку на придбання даного пристосування можна на сайті Техпром.

Онлайн-фахівці компанії Техпром, завжди допоможуть замовнику зробити правильний вибір і розрахувати параметри лісів.

Схожі матеріали:
👁 315
Категорія: Прес-реліз
Теги: будівництво, Клино-хомутові риштування, ліса




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ