Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.11.2021

Мобільний генератор H2O здатний витягти 20 літрів питної води з повітря на день


Mobile Box може виробляти до 20 літрів питної води на день, кількість, яка ідеально поєднується з багатьма каністрами об'ємом 20 л, які туристи ви


Ізраїльська компанія Watergen, що виробляє атмосферні водні генератори (AWG), є одним із розробників, що працюють над розвитком технології повітря-вода, яка може ефективно витягувати водяну пару з повітря та збирати її у вигляді фільтрованої питної води. Його попередня робота була зосереджена на великих установках для постачання підприємств та домашніх господарств, але його остання інновація надає технологію збирання води в портативній формі.

Мобільний генератор H2O здатний витягти питну воду з повітря
 

Мобільний генератор повітря-вода знайде собі шанувальників серед водіїв, він буде краще підходити для транспортних засобів, які проводять довгі години в поїздках місцями з обмеженим доступом до води - автобудинки та кемпінгові трейлери, далекобійні тягачі з причепами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концепт літака на аміачному паливі зможе стати повноцінною альтернативою водневому

Watergen представив нову лінійку мобільних пристроїв, яку він продемонстрував у рамках ізраїльської ініціативи Smart Mobility Initiative. Найуніверсальніший мобільний пристрій Watergen – це Mobile Box. Він чимось схожий на традиційний портативний генератор, тільки замість спалювати паливо для виробництва електрики, він використовує електрику, щоб витягати воду з повітря.


Мобільний генератор H2O здатний витягти питну воду з повітря
 

Підключіть Mobile Box до автомобільної розетки на 12 або 220 В, і пристрій почне всмоктувати повітря через вентилятор, пропускає його через систему фільтрації на шляху до теплообмінника, який видаляє воду за рахунок конденсації, обробляє її багаторівневу систему фільтрації, яка включає ультрафіолетове світло та зберігає його у резервуарі. Watergen вказує на середнє енергоспоживання на рівні 350 Вт, пікове споживання на рівні 480 Вт і рівень шуму менше 52 дБА.

Мобільний генератор H2O здатний витягти питну воду з повітря
 

Watergen каже, що Mobile Box може виробляти до 20 літрів питної води на день, кількість, яка ідеально поєднується з багатьма каністрами об'ємом 20 л, які туристи використовують для перевезення води.

Схожі матеріали:
👁 526
Категорія: Технології
Теги: вода, питна вода, вода з повітря




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ