Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.08.2023

Морський дрон-камікадзе ÇAKA S-KUSV здатний розганятися до 100 км/год і вражати морські цілі у підводному та надводному режимах


Автономний апарат оснащений осколково-фугасними боєголовками, що забезпечують сильне ураження цілей


Морський дрон-камікадзе ÇAKA S-KUSV

Компанія HAVELSAN представила підводно-надводний дрон-камікадзе Caka S-KUSV. Особлива система маневрування та велика швидкість допомагають ÇAKA S-KUSV уникнути вогню супротивника, він здатний вражати морські цілі у підводному та надводному режимах.

ÇAKA S-KUSV – це універсальна автономна платформа, здатна як виконувати бойові завдання на поверхні води, так і занурюватись на невелику глибину маскування. Унікальна конструкція дозволяє завдавати прихованих ударів по надводним цілям, підвищуючи можливості військово-морського флоту.


Морський дрон-камікадзе ÇAKA S-KUSV
 

Автономний апарат оснащений осколково-фугасними боєголовками, що забезпечують сильне ураження цілей. Його здатність діяти під водою додає елемент несподіванки, дозволяючи заскочити противника зненацька і завдати переважаючих ударів. Ці атаки координуються з корабля, дрону чи наземного центру управління, забезпечуючи централізований контроль над кількома одиницями ÇAKA S-KUSV.


Морський дрон-камікадзе ÇAKA S-KUSV
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китай розробляє дрон-камікадзе типу Shahed-136 тільки з реактивним двигуном

Однією з головних переваг ÇAKA S-KUSV є його швидкість, в порівнянні з іншими морськими автономними системами апарат може розганятися більш ніж на 100 км/год та маневрувати, уникаючи вогню супротивника.



Схожі матеріали:
👁 455
Категорія: Технології
Теги: дрон-камікадзе, надводний безпілотник, морський дрон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ