Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.02.2021

Освіта в США - запорука успішної кар'єри


Здобути освіту в США — зробити впевнений крок до успішної кар'єри в міжнародному бізнесі, маркетингу, рекламі...


Навчання в США в першу чергу починається з вивчення англійської мови. "Мовні курси в США" - програми призначена для тих хто ставить собі за мету швидко і якісно вивчити американський варіант англійської мови, отримати диплом або сертифікат. Вашій увазі пропонується широкий вибір університетів, коледжів, мовних курсів, шкіл по всій території Сполучених Штатів Америки, де Ви зможете пройти інтенсивне мовне навчання починаючи з будь-якого рівня (Basic, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Super-Intermediate, Pre- Advanced, Advanced).

Вибрати відповідну програму і навчальний заклад можна на сайті Міжнародної освітньої компанії ATLAS Private Educational Services. Компанія також надає послуги з: консультації та підтримки для вступу в закордонні ВНЗ, отримання післядипломної освіти, отримання диплома магістра, також підготовку до вступу, супроводу на мовні курси для дітей та дорослих.


Мовні курси в США
 

Щорічно мільйони людей з усього світу відвідують США з різними цілями:
  • для навчання англійської мови,
  • здобуття вищої освіти,
  • навчання в аспірантурах,
  • для знайомства з культурою країни,
  • подорожі,
  • стажувань за фахом,
  • набуття досвіду і т.д.
У цьому відмінно допомагають різні, добре зарекомендовані програми, з якими можна детально ознайомитися в розділі "Програми".

Навчання в Америці — Ваш шлях до успіху!

Мовні школи

Здобути освіту в США — зробити впевнений крок до успішної кар'єри в міжнародному бізнесі, маркетингу, рекламі та багатьох інших сферах. Більше ніж 3500 тисяч вищих навчальних закладів: університети, коледжі, мовні школи, відкривають необмежені можливості у виборі програм. У США існує величезний вибір мовних курсів. Це спеціально розроблені програми для тих, хто ставить перед собою мету швидко і якісно вивчити американський варіант англійської мови та отримати диплом або сертифікат.

Спектр мовних програм в США надзвичайно різноманітний — стандартний курс англійської, інтенсивний курс англійської, індивідуальні заняття з англійської з викладачем) і до таких спеціалізованих програм вивчення англійської, як підготовка до здачі міжнародного іспиту TOEFL, бізнес-англійська, підготовка до університету, міжнародний академічний рік.

Для максимального комфорту й ефективності навчання на курсах англійської мови в США групи складають не більше 15 осіб. Школа практикує розміщення студентів в американських сім'ях, а також в студентських резиденціях або апартаментах. Курси англійської мови в США розраховані з урахуванням ваших фінансових можливостей.

Всі університети й школи в США мають дуже високий рейтинг у всьому світі, відповідають найбільш передовим вимогам в освіті та володіють потужною базою для досліджень, інновацій та рішення студентами практичних завдань. Американський диплом відкриває світ необмежених можливостей для успішної кар'єри в будь-якій країні світу. Тому освіту в США — мрія багатьох студентів.

Схожі матеріали:
👁 396
Категорія: Прес-реліз
Теги: мовні курси, навчання в аспірантурі, ВНЗ, США, Освіта в США, Мовні курси в США




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ