Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.02.2024

Переносний ракетний комплекс Enforcer, дальність ураження броньованих цілей або укріплень до 2000 м


Ракетний комплекс Enforcer покликаний забезпечити ефективне рішення для швидкого та точного ураження цілей на відстані до 2000 метрів


Переносний ракетний комплекс Enforcer

Enforcer – легкий переносний ракетний комплекс, розроблений компанією MBDA. Ця система відрізняється принципом «вистрілив та забув», дозволяючи операторам запускати ракету без необхідності підтримувати пряму видимість з метою, що забезпечує більшу мобільність та знижує ризик для користувача.

Ракетний комплекс Enforcer покликаний забезпечити ефективне рішення для швидкого та точного ураження цілей на відстані до 2000 метрів. Маючи значну дальність і точні ударні можливості, система підходить для вирішення різних бойових завдань, включаючи ураження броньованих цілей або укріплень.

Переносний ракетний комплекс Enforcer

При вазі близько дванадцяти кілограмів, з яких два припадає на прицільний комплекс, Enforcer досить легкий, щоб його міг переносити та керувати однією людиною. Сама ракета калібром 89 мм важить сім кілограмів і оснащена дворежимною ГСН, що поєднує інфрачервоний і телевізійний датчики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені створили гнучкі сонячні елементи на основі кремнію, які тонші від паперу

Ця технологія дозволяє оператору вибирати між різними режимами наведення та методами ініціювання заряду вибухової речовини, забезпечуючи тим самим значну експлуатаційну гнучкість. Можливість вести вогонь з обмеженого простору без значного ризику для оператора робить Enforcer особливо придатним для міських умов або ситуацій, коли простір для маневру обмежений.

Переносний ракетний комплекс Enforcer

Система розроблена для задоволення потреб сучасних збройних сил та пропонує поєднання ефективності, портативності та простоти використання, що робить її цінною на сучасному полі бою. Enforcer представляє збройним силам підвищені можливості для точних ударів на великі відстані, зберігаючи при цьому мобільність та безпеку оператора.

Схожі матеріали:
👁 324
Категорія: Технології
Теги: протитанковий комплекс, зброя, ракетний комплекс




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ