Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.04.2023

Про три кроки до зменшення вживання алкогольних напоїв дізналися клієнти пробації Гребінківщини


Щоб рухатися до змін необхідно знати, чітко усвідомлювати і ставити собі ціль


«Три кроки на шляху до зменшення вживання алкогольних напоїв»

12 квітня для підоблікових Лубенського районного сектору пробації №1 фахівець Наталія Перепелиця спільно з фахівцем Гребінківського міського центру соціальної служби Наталією Омельяненко проведено захід на тему: «Три кроки на шляху до зменшення вживання алкогольних напоїв».

Метою заходу є формування у клієнтів пробації навичок постановки цілей на шляху до зменшення вживання алкогольних напоїв та їх мотивації до знаходження альтернативи вживання ПАР.

Під час зустрічі Наталія Омельяненко навчила клієнтів пробації обирати сферу життя для змін та визначати конкретні цілі, знаходити альтернативні заняття, щоб уникнути вживання алкоголю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клієнтів пробації Гребінківщини ознайомили з перевагами офіційного працевлаштування

Наталія Перепелиця, підбиваючи підсумок, наголосила, щоб рухатися до змін необхідно знати, чітко усвідомлювати і ставити собі ціль – зменшити вживання алкоголю, або ж відмовитися зовсім.

Ціль може бути тимчасовою, але вона дуже важлива. Адже відмова від вживання алкоголю може вберегти від вчинення повторного правопорушення, покращити якість життя, зберегти сім’ю.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 299
Категорія: Актуально
Теги: пробація, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ