Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.01.2024

RBS 70 NG, мобільний зенітно-ракетний комплекс, вражає повітряні цілі на висоті до 5000 м


Мобільність MSHORAD забезпечує тактичну перевагу, яку можна використовувати на полі бою, щоб уникати вогню супротивника


Мобільний зенітно-ракетний комплекс малої дальності RBS 70 NG MSHORAD

Мобільний зенітно-ракетний комплекс малої дальності RBS 70 NG (MSHORAD), розроблений спеціально для підвищення гнучкості та модульності, може бути інтегрований у різні автомобільні платформи.

На основі багатоцільового 3D-радару RBS 70 NG та Giraffe 1X розроблені автомобільна мобільна вогнева установка (MFU) та мобільна радіолокаційна установка (MRU) у поєднанні з системою управління та контролю Saab (C2).

Мобільність MSHORAD забезпечує тактичну перевагу, яку можна використовувати на полі бою, щоб уникати вогню супротивника. Комплекс забезпечує ситуаційну поінформованість на 360° та здатність націлюватися на найскладніші повітряні загрози завдяки системі відстеження дронів Giraffe, розширеним функціям для низьких, повільних та невеликих об'єктів.

Мобільний зенітно-ракетний комплекс малої дальності RBS 70 NG MSHORAD
 

RBS 70, розроблений Saab Bofors Dynamics, є переносним зенітно-ракетним комплексом, що пропонує широкий спектр можливостей для ефективної протиповітряної оборони. Його портативність дозволяє швидко розгортати та переміщати його, що робить його універсальним у різних бойових ситуаціях.

RBS 70 NG відомий своїм «незаглушуваним» лазерним наведенням та точністю на дальності понад 9000 м, а також здатністю вражати цілі на висоті до 5000 м завдяки ракеті BOLIDE.


Мобільний зенітно-ракетний комплекс малої дальності RBS 70 NG MSHORAD
 

Приціл RBS 70 New Generation був спеціально розроблений для забезпечення ще більшої гнучкості та модульності. Його модульна та масштабована конструкція, сумісна з мережними операціями та операціями дистанційного керування, дозволяє легко інтегрувати його в різні наземні транспортні засоби, тим самим підвищуючи його експлуатаційну універсальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польський переносний зенітно-ракетний комплекс Piorun, дальністю пострілу до 6500 м

В експлуатації RBS 70 NG зазвичай бере участь екіпаж із двох операторів: один для наведення та запуску ракети Bolide, а інший для спостереження та виявлення цілей. Простий процес націлювання та стрілянини у поєднанні з коротким часом реакції дозволяє швидко протистояти загрозам.

Система протиповітряної оборони RBS 70 NG призначена для боротьби з широким спектром повітряних загроз, включаючи гелікоптери, безпілотники та літаки завдяки своїй універсальності. Крім того, система може похвалитися коротким часом реакції, що дозволяє швидко розпочати бій після виявлення мети.

 


Схожі матеріали:
👁 292
Категорія: Технології
Теги: ракетний комплекс, ПЗРК, зброя, зенітно-ракетний комплекс




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ