Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.12.2022

Сучасна мода з українським відтінком: говоримо про бренд Goldi


У компанії є дуже зручний сайт, де можна знайти дитячий, чоловічий та жіночий одяг, а також текстиль для дому.


Сучасна мода з українським відтінком: говоримо про бренд Goldi

Сучасна мода з українським відтінком: говоримо про бренд Goldi

Якщо ви любите носити одяг українських виробників, то 100% чули про бренд Goldi. Або навіть маєте якусь річ з його колекцій. А чи знаєте ви, що саме Голді є одним з піонерів виробництва одягу в незалежній Україні?

Так-так, його історія налічує вже понад три десятиріччя. А ще цей бренд має поціновувачів в усьому світі (в соцмережах ви можете знайти позитивні відгуки про Голді — їх там задосить). Але як вдалося підприємцю з міста Рівне створити компанію, що зараз конкурує з такими велетнями мас-маркету, як Koton, Sinsay, Cropp, H&M? Поговорімо про це.

Автономність, доступність, функціональність

Ці три перелічені у заголовку характеристики і є тими «китами», на яких тримається популярність та конкурентоздатність Goldi. Пояснимо детальніше кожен з пунктів:

Автономність. Голді є виробництвом повного циклу, з власною ткацькою та швейною фабрикою. Це дає значно більшу незалежність порівняно з брендами, що закуповують більшість матеріалів у сторонніх постачальників. Саме це дало можливість втримати позиції під час локдаунів у 2019 році та під час повномасштабного вторгнення у 2022, коли проторені логістичні шляхи стали недоступними.

Доступність. Лояльна цінова політика — свідоме рішення власника компанії. Великі партії при невеликій вартості — ось проста формула успіху, що працює на популярність бренду. Одяг Goldi створений для повсякденних справ та широкого загалу, а не для модних показів, тож люди повинні мати змогу придбати його.

Функціональність. Акцент на свідоме споживання (той самий шведський lagom) робить продукцію компанії передусім зручною та практичною. І це цілком відповідає запиту сучасного суспільства.

Знайшлося місце й індивідуальному підходу: дизайнери бренду постійно створюють нові моделі з унікальним фасоном та принтами. І навіть патентують свої витвори. Тож для любителів по-справжньому ексклюзивних речей це стане знахідкою.

Де можна придбати речі Goldi?

Фірмові крамниці бренду є в більшості великих міст України. Проте якщо ви з іншого населеного пункту або просто недолюблюєте ходіння по ТЦ, то можна придбати все потрібне онлайн. У компанії є дуже зручний сайт, де можна знайти дитячий, чоловічий та жіночий одяг, а також текстиль для дому.

Схожі матеріали:
👁 280
Категорія: Прес-реліз
Теги: речі Goldi, Сучасна мода




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ