Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.06.2022

Технологія Skarper перетворить звичайний велосипед на електровелосипед, приводячи в дію гальмівний диск


Система Skarper відрізняється тим, що вона надає руху задній гальмівний диск велосипеда.


велосипед, електровелосипед

В даний час існує ряд комплектів для перетворення звичайних велосипедів на електровелосипеди, більшість з яких включають заміну моторизованого колеса або додавання пристрою, що котиться заднім колесом. Система Skarper відрізняється тим, що вона надає руху задній гальмівний диск велосипеда.

При початковій установці системи, розробленої у Великій Британії, користувачі додають бездротовий датчик частоти обертання педалей до шатунів, прив'язують язичок до нижнього пір'я з боку, відмінного від приводу, і замінюють існуючий задній гальмівний диск велосипеда на той, який специфічний для системи.

Потрібно просто додати основний блок DiskDrive, який звисає з виступу та зачіплює нижню частину ротора. Цей блок включає літієву батарею на 202 Втч, двигун на 250 Вт та іншу електроніку (включаючи задній ліхтар). Повідомляється, що його можна встановити на велосипед або зняти з нього всього за кілька секунд - решта компонентів залишається на велосипеді постійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найефективніший у світі пасажирський літак Celera 500L працюватиме на водневому паливі

DiskDrive збільшує потужність обертання педалей водієм, рухаючи заднє колесо через гальмівний диск залежно від частоти обертання педалей та ухилу дороги. Ротор, як і раніше, також зупиняє велосипед при необхідності, навіть якщо привід не прикріплений.

велосипед, електровелосипед
 

Компанія Skarper заявляє, що DiskDrive важить 3,3 кг, має максимальний запас ходу батареї 60 км за 2,5 години зарядки та забезпечує максимальну швидкість із двигуном 25 км/год у європейській версії або 32 км/год у північноамериканській моделі.

 


Схожі матеріали:
👁 433
Категорія: Технології
Теги: Електровелосипед, велосипед




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ