Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.10.2021

Тепла підлога Magnum-Heating


Якісна тепла підлога, встановлена належним чином, здатна прослужити кілька десятиліть.


Теплі підлоги ще нещодавно вважалися предметом розкоші, але в останні роки все більше українців віддає перевагу їх традиційним системам опалення. У чому перевага теплої підлоги, які вони бувають і як визначитися із вибором?


тепла підлога Magnum-Heating
 

Переваги теплої підлоги

Як відомо, за законами фізики тепле повітря піднімається вгору, а холодне опускається вниз. Отже, якщо джерело тепла розташовується під підлогою, приміщення обігрівається рівномірно, у ньому створюється сприятливий мікроклімат.

Але цим не обмежуються переваги системи «тепла підлога» перед звичнішими радіаторами:
  • у приміщенні не заводяться плісняві гриби;
  • особливого догляду така система не потребує;
  • значно знижуються витрати на опалення.
Якісна тепла підлога, встановлена належним чином, здатна прослужити кілька десятиліть.

Види теплої підлоги

Системи різняться залежно від того, що є джерелом тепла, гаряча водою чи електричний нагрівальний елемент. Водяна тепла підлога – це, по суті, той самий радіатор, тільки прокладений під підлогою. Монтувати таку систему краще при будівництві будинку, потім це буде дуже складно та дорого. Для багатоквартирних будинків такий варіант не підійде однозначно.

Електрична тепла підлога набагато дешевша і практичніша і в установці, і в експлуатації. Її легко встановити перед оздобленням нового приміщення або під час ремонту, а її подальше обслуговування не потребуватиме особливих зусиль. Саме електрична тепла підлога є оптимальним варіантом, особливо для квартир.

Критерії вибору

Існує три види конструкції електричної теплої підлоги:
  • нагрівальний кабель;
  • нагрівальні мати;
  • інфрачервона плівка.
Для прокладання нагрівального кабелю доведеться підняти рівень підлоги на 3-5 см та розмістити елементи конструкції з інтервалом 5-12 см під вільною площею (там, де передбачається поставити шафу, крісло або диван без ніжок, кабель прокладати не можна). Якщо габарити кімнати цього не дозволяють, цей варіант не підійде.

Нагрівальний мат являє собою капронову сітку із вбудованим кабелем. Її поміщають під плитку для підлоги перед укладанням. Мат легко розрізати, тому він підходить для приміщень із складною конфігурацією: виступами, нішами.

Під ковролін, ламінат чи лінолеум краще помістити інфрачервону плівку.

Тепла підлога - корисна сучасна технологія, яка допоможе створити в будинку комфортну обстановку в будь-яку пору року.

Схожі матеріали:
👁 335
Категорія: Прес-реліз
Теги: тепла підлога




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ