Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.05.2022

U-Boat Worx оголосила про створення круїзного підводного човна здатного вмістити до 120 гостей


Човен UWEP повністю електричний транспортний засіб з чотирма горизонтальними підрулюючими пристроями потужністю 80 кВт


Круїзний підводний човен

Голландська компанія з виробництва підводних човнів U-Boat Worx оголосила про створення величезного нового підводного розважального центру, що вміщує до 120 гостей, а також повний екіпаж та обслуговуючий персонал.

Підводна розважальна платформа, або UWEP, із колосальними 150 кв. м площі, що реконфігурується, задумана як розважальний простір, який можна використовувати як підводний ресторан, казино, місце для проведення урочистих заходів, конференц-зал.

Це має бути одна з найпростіших підводних човнів. Величезний 35,1 м завдовжки, 7,7 м завширшки та 7 м заввишки, з 14 величезними акриловими вікнами діаметром 4,5 м та екстер'єр прикрашений яскравим освітленням, щоб кожен міг чітко бачити, що відбувається зовні.


Круїзний підводний човен
 

Цей підводний човен настільки величезний, що передня і задня секції розділені на два рівні: верхня є зона, схожа на сцену, для додаткових сидінь, а нижня секція приховує пілотську кабіну спереду, кухню і п'ять ванних кімнат нагорі. Бар може бути налаштований з VIP-лаунджем поверх нього, щоб відвідувачі могли отримати ексклюзивне обслуговування.

Стальний міцний корпус човна UWEP дозволяє опуститися на глибину до 200 м під поверхню води, що не є величезною глибиною, але більш ніж достатньо глибоко, щоб дійсно відчути себе підкорювачем глибин.


Круїзний підводний човен
 

Човен UWEP повністю електричний транспортний засіб з чотирма горизонтальними підрулюючими пристроями потужністю 80 кВт (107 к.с.) та чотирма вертикальними підрулюючими пристроями потужністю 40 кВт (54 к.с.) для підтримки систем баласту та плавучості. Максимальна швидкість становить 3 вузли (3,5 милі на годину/5,6 км/год) на поверхні та 2,5 вузли (2,9 милі на годину/4,6 км/год) під водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайська компанія TCab Tech досягла вражаючих успіхів у розробці свого повітряного таксі E20 eVTOL

U-Boat Worx збирається використовувати "свинцево-кислотні" батареї великої ємності для величезного підпільного акумулятора потужністю 1,2 мегават-години. За словами компанії, цієї потужності достатньо для поїздок тривалістю до 18 годин або кількох коротших поїздок без підзарядки, а окрема аварійна батарея підтримуватиме роботу критично важливих систем протягом 96 годин.


Круїзний підводний човен


Схожі матеріали:
👁 443
Категорія: Технології
Теги: підводний човен, човен, розваги




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ