Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.09.2022

Веловиробник з Харкова винайшов механізм, завдяки якому можна перетворити звичайний велосипед на електробайк


Velotrade зараз розмістився на два міста: Борщів та Хотин


Компанія Velotrade зробила Харків велосипедною столицею України

Веловиробник із Харкова компанія Velotrade, незважаючи на війну, розробляє спеціальні набори, щоб кожен українець міг перетворити свій звичайний велосипед на електробайк.

Компанія Velotrade зробила Харків велосипедною столицею України. До 24 лютого компанія виробляла 1000 велосипедів на день. Але російська ракета зруйнувала виробництво, яке працювало 24 роки.
 
«У перші дні війни ми втратили основний цех зі збирання велосипедів. Близько 6000 м² нашого цеху та складу сировини було знищено ракетою. Вони вигоріли вщент», — розповідає виконавчий директор компанії Velotrade Микита Ткаченка,

«Це сталося вночі, і ніхто не постраждав. Компанія втратила понад $4 млн, але зберегла команду та свої розробки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DARPA розробляє радикальні рішення вертикального зльоту та посадки в рамках програми ANCILLARY

За підтримки держави вдалося вивезти вціліле обладнання з-під обстрілу. Velotrade зараз розмістився на два міста: Борщів та Хотин. Тепер між складом та виробництвом – 60 км.
 
«У маленькому місті серед плюсів можна відзначити, що багато послуг набагато дешевші. Наприклад, ми зараз користуємося послугами харчування одного з місцевих кафе, і це виходить дуже дешево», — розповідає Микита Ткаченко. сервіс за низькою ціною».


Компанія Velotrade зробила Харків велосипедною столицею України
 

Компанія думає про нові запити, продиктовані війною, електровелосипеди. Е-байки ідеальні для щоденних переїздів по 20-30 км і не залежать від пального. Velotrade хоче, щоб кожен українець міг перетворити свій велосипед на електробайк. Компанія почала розробляти спеціальні набори для такого прокачування.
 
«Тобто щоб ви це могли встановити такий набір навіть у себе вдома за допомогою базового інструменту. Тут ми передусім бачимо таку соціальну місію: допомогти людям пережити паливну кризу, цю транспортну кризу», — каже Ткаченко.

Новинку планують випустити до початку 2023 року, щоб після перемоги кожен міг покататися від Карпат та до Криму.

Схожі матеріали:
👁 269
Категорія: Технології
Теги: Електровелосипед, електротранспорт, велосипед




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ