Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.09.2022

DARPA розробляє радикальні рішення вертикального зльоту та посадки в рамках програми ANCILLARY


Розробка критично важливих технологій, необхідних для прориву в області вертикального зльоту та посадки


DARPA розробляє радикальні рішення вертикального зльоту та посадки

Проекти перспективних досліджень Міністерства оборони США (DARPA) розробили нову програму, яка отримала назву Advanced Aircraft Aircraft Infrastructure-Less Launch and RecoverY X-Plane, ANCILLARY, яка спрямована на розробку критично важливих технологій, необхідних для прориву в області вертикального зльоту та посадки: мала вага, висока вантажопідйомність та довговічність.

Агентство заявляє, що мета полягає в тому, щоб побудувати літальний апарат, який може запускатися з бортів корабля та невеликих наземних майданчиків у несприятливих погодних умовах без обладнання для запуску та відновлення, зазвичай, необхідного для цих систем.

"Можливість для військового винищувача розгортати і вилучати такі системи в складних умовах, не покладаючись на інфраструктуру, зведе до мінімуму персонал, витрати і вразливість під час важливих операцій", - сказав Стів Комадіна, керівник програми DARPA для ANCILLARY.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для ізраїльських прикордонників розробили повнопривідний електросамокат-всюдихід EZRaider

Велика комерційна галузева база підживлювала інвестиції в дослідження вертикального зльоту і посадки і передові засоби управління, що призвело до створення інноваційних змін транспортних засобів, що охоплюють обсяг, вага, потужність і ціна.

DARPA розробляє радикальні рішення вертикального зльоту та посадки
 

DARPA стверджує, що досягнення в галузі невеликих силових установок, акумуляторів великої ємності та малої ваги, паливних елементів, матеріалів, електроніки та недорогого адитивного виробництва тепер можуть дозволити дослідити нові архітектури та конструкції.

 


Схожі матеріали:
👁 253
Категорія: Технології
Теги: eVTOL бойовий безпілотник, Літальний апарат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ