Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.12.2021

Вітання міського голови Віталія Колісніченка з Новим роком та Різдвом Христовим


З Новим роком та Різдвом Христовим!


Від щирого серця радий вітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Віталій Колісніченко

Рік, що відходить у минуле, був водночас складним і визначальним для нас, адже нам вдалось успішно розв’язати низку важливих для об'єднаної громади питань, закласти у стратегічний план життєво важливі проєкти для подальшого розвитку інфраструктури. Цей рік був роком становлення новоствореної об’єднаної територіальної громади. Були створені старостинські округи, призначені старости. Спільними зусиллями разом робимо громаду кращою!

Віримо, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому.

В ці зимові дні наші серця сповнюються особливою любов’ю і надією. Надією на те, що прийдешній рік стане кращим, ніж попередній.

Хочемо побажати, щоб він приніс не лише випробування, а й багаточисельні перемоги. Тому в Новий 2022 рік ми йдемо з вірою і впевненістю, що він буде переможним!

Україна і українці заслуговують на кращу долю, і в наступному році всім нам обов’язково пощастить.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному Любові та Віри. Подаруємо найдорожче і найцінніше - любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним. Хай Різдвяна зоря запалить у наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

З Новим роком та Різдвом Христовим!
З повагою
міський голова Віталій Колісніченко


Схожі матеріали:
👁 538
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, вітання, Новий рік, міський голова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ