Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.08.2022

Вступ-2022: роз’яснення для вступників, які склали Національний мультипредметний тест


День подання заяви не впливає на конкурсний бал чи місце в рейтингу.


Національний мультипредметний тест

ДП «Інфоресурс» надає роз’яснення вступникам, які склали НМТ, а також пояснює, чому у електронних кабінетах учасників не завжди відображаються їхні результати, хоча й результат вони бачили на екрані після складання НМТ.

Результати тестування спершу мають бути опрацьовані Українським центром оцінювання якості освіти. Після цього дані з бази УЦОЯО мають бути передані в Єдину державну електронну базу з питань освіти, адже саме інформація з ЄДЕБО відображається в електронних кабінетах.

Встановлення результатів і передача між базами потребує часу. Фахівці УЦОЯО та ДП «Інфоресурс» (технічний адміністратор ЄДЕБО) роблять усе можливе, щоб прискорити цей процес. Він може тривати близько тижня (від дня складання конкретним учасником НМТ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зовнішнє незалежне оцінювання - 2022: Як і де дізнатися результати

День подання заяви не впливає на конкурсний бал чи місце в рейтингу. Прийом заяв за результатами НМТ триває до 18:00 23 серпня.

Нагадаємо, вступникам на основі 11-ти класів необхідно ознайомитися з відеоінструкцією перед реєстрацією електронного кабінету та поданням заяв.

Схожі матеріали:
👁 504
Категорія: Шкільний екран
Теги: вступ, Вступники, складання НМТ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ