Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.12.2021

З 23 грудня у шести областях скасовується червоний рівень епідемічної небезпеки


ОДА доручено вжити заходів до забезпечення дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для відповідного рівня епіднебезпеки


З 00 год. 00 хв. 23 грудня на території Житомирської, Київської, Миколаївської, Сумської, Черкаської та Чернігівської областей скасовується червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 21 грудня.


Карантин
 

За словами заступника Міністра охорони здоров’я – головного державного санітарного лікаря Ігоря Кузіна в регіонах спостерігається стабілізація ознак епідемічної небезпеки, а саме показників по завантаженості ліжок, які забезпечені подачею медичного кисню, кількістю госпіталізованих пацієнтів з підтвердженими та підозрілими випадками коронавірусної інфекції та рівнем зростання загальної кількості інфікованих пацієнтів.
 
«Протягом 7 днів ми бачимо стабілізацію цих показників в порівнянні з попереднім аналогічним періодом. І останнім стабілізувався показник коефіцієнта випадків інфікування COVID-19. З 13 по 20 грудня на території Київської області він знизився на 4,5%, Миколаївської - на 6%, Черкаської - на 12%, Чернігівської - на 3%, Житомирської - майже на 6%, Сумської – на 5,7%», - зазначив Ігор Кузін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розширено перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19

За результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено скасувати з 00 год. 00 хв. 23 грудня 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в Житомирській, Київській, Миколаївській, Сумській, Черкаській та Чернігівській областях.ОДА доручено вжити заходів до забезпечення дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для відповідного рівня епіднебезпеки. А також забезпечити щоденну оцінку епідемічної ситуації в регіонах, зокрема, на рівні об’єднаних територіальних громад, та за необхідності вживати додаткових заходів, направлених на стримування швидкого поширення COVID-19.

Схожі матеріали:
👁 278
Категорія: Актуально
Теги: Карантин, епідемічна небезпека




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ