Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.12.2023

Армія США отримала на озброєння високоточні ударні ракети PrSM із дальністю поразки 500 км.


PrSM це високоточна ударна ракета нового покоління армії США


високоточні ударні ракети PrSM із дальністю поразки 500 км.

Компанія Lockheed Martin поставила армії США перші високоточні ударні ракети PrSM, які забезпечують можливість точного вогню на великі відстані.

«Завдяки тісній співпраці армії США та компанії Lockheed Martin ми прискорили програму розробки PrSM, щоб поставити цю ракету наступного покоління швидше, ніж було заплановано», - сказав Джей Прайс, віце-президент підрозділу Precision Fires у Lockheed Martin.

високоточні ударні ракети PrSM із дальністю поразки 500 км.
 

Постачання ракет PrSM будуть збільшуватися, Lockheed Martin нарощує виробничі потужності та виробляє додаткові ракети EOC для виконання поточних контрактів, які підтримують пріоритети модернізації армії.

PrSM це високоточна ударна ракета нового покоління армії США, здатна вражати цілі на відстані 500 кілометрів. Нова зброя класу «земля-земля» має архітектуру відкритої системи, що забезпечує максимальну гнучкість, має модульну структуру та сумісна з HIMARS та MLRS.

високоточні ударні ракети PrSM із дальністю поразки 500 км.
 

Високоточні ракети PrSM представляють прогрес у сфері сучасних військових технологій, особливо у сфері артилерії дальньої дії. Ракета розроблена для заміни старих систем, таких як ATACMS. PrSM спроектований так, щоб забезпечити збільшену дальність та високу точність.

Однією з ключових особливостей PrSM є збільшена дальність польоту, яка перевищує 500 км, що є суттєвим покращенням порівняно з попередниками. Збільшена дальність забезпечує більшу оперативну гнучкість і можливість вражати цілі глибоко біля противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США випробували нову систему для знищення атакуючих балістичних ракет

Висока точність є ще одним важливим аспектом PRSM. Ракета оснащена передовими системами наведення, включаючи GPS та інерційні навігаційні системи, які доповнені можливостями захисту від перешкод, що гарантує, що ракета залишиться стійкою до РЕБ супротивника. Система наведення PrSM забезпечує точне наведення на мету, що значно знижує ймовірність супутньої шкоди та підвищує її ефективність у бойових сценаріях.


високоточні ударні ракети PrSM із дальністю поразки 500 км.
 

Вражаюча дія PrSM зумовлена його фугасною бойовою частиною, здатною завдати суттєвої шкоди широкому колу типів цілей, включаючи укріплені споруди, системи ППО та бронетехніку. Універсальність PrSM додатково підвищується за рахунок його модульної конструкції, що дозволяє інтегрувати різні типи боєголовок, залежно від вимог конкретної місії.

PrSM сумісна з існуючими стартовими платформами. Ця функція гарантує, що її можна легко інтегрувати до існуючої військової інфраструктури без необхідності масштабних модифікацій, що робить її економічно ефективним рішенням для модернізації артилерійських можливостей.

 


Схожі матеріали:
👁 837
Категорія: Технології
Теги: високоточний боєприпас, високоточна ракета, зброя, PrSM, ракетна установка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ