Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.06.2019

Автономна електростанція для вашого будинку


Енергоефективність і фінансова вигода


Автономна електростанція - це комплекс устаткування призначений для вироблення електроенергії з поновлюваних джерел, накопичення і перетворення параметрів в необхідні для споживачів (~220 В, 50 Гц). Основними джерелами енергії для автономної електростанції є сонце, вітер, і сила течії води. Компанія "Сонячна енергія" пропонує рішення ґрунтовані на енергії сонця. Сонячні електростанції для дому купити варто тим, хто прагне зробити свій будинок сучасним та екологічно-чистим.

Автономні електростанції використовуються при неможливості підключення до зовнішньої електромережі. Автономні електростанції виконуючи роль основного постачальника електроенергії, мають дуже високу надійність і здатні постійно працювати в режимах номінальної і максимальної потужності.


Автономна електростанція для будинку
 

Основні компоненти для створення автономної сонячної електростанції (АСЕ):
  • сонячні панелі;
  • інвертор (є моделі зі вбудованим контролером сонячних панелей);
  • контролер сонячних панелей;
  • акумулятори;
  • резервний генератор (бензиновий, дизельний, газовий).
Характерні особливості автономної сонячної електростанції:
  • високі вимоги до надійності та довговічності компонентів АСЭ;
  • масштабованість системи, Ви у будь-який момент можете додати сонячні панелі, акумулятори і навіть додатковий інвертор, тим самим збільшивши потужність, що виробляється, і час автономної роботи в темний час доби;
  • Ви не залежите від проблем зовнішньої мережі та не платите за електроенергію.

Енергоефективність і фінансова вигода

Головною перевагою сонячної електростанції є істотне зниження вартості енергоспоживання. Ці агрегати працюють від сонячної енергії, трансформуючи її в електрострум. Сонячна електростанція для будинку - це вигідніша і ефективніша альтернатива бензогенераторам і іншим приладам, які застосовуються для автономної електрифікації.

Розвиток сонячної енергетики є пріоритетом для багатьох держав світу. До їх числа відноситься і наша країна. Завдяки установці сонячних батарей вдається отримувати так звану "зелену" енергію, виробництво якої не призводить до погіршення екологічної обстановки, допомагає зберегти природні і фінансові ресурси.

Будівництво електростанцій на сонячних батареях особливо актуально в країнах з високим рівнем інсоляції. Що стосується України, ефективність використання фотопанелей в першу чергу залежить від регіону. У південних регіонах нашої країни сонячна енергія застосовується ширше в порівнянні з середньою смугою і північними областями.

Схожі матеріали:
👁 979
Категорія: Прес-реліз
Теги: енергоефективність, сонячна енергія, Автономна електростанція




Всього коментарів: 1

0
1 Фрей   (07.03.2020)
Кто-то знает эти панели по какому договору ставить нужно или как их вообще оформлять?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ