Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.02.2024

Бойова машина Cockerill iX здатна точно вражати цілі, пересуваючись на швидкості до 120 км/год


Автомобіль оснащений удосконаленим керуванням зовнішнім виглядом із технологією адаптивного камуфляжу


Бойова машина Cockerill iX

Cockerill iX 4x4 проголошена найшвидшою колісною бойовою машиною у світі, яка здатна вражати цілі з винятковою точністю, пересуваючись на швидкості до 120 км/год.

Бельгійська компанія John Cockerill Defense об'єднала у машині Cockerill iX майстерність у галузі систем озброєння з передовими методами проведення ралі-рейдів. Результатом такого стратегічного поєднання стала машина, яка відрізняється від традиційних конструкцій військових машин та встановлює нову парадигму у бойових операціях.

Бойова машина Cockerill iX
 

Cockerill® iX має вражаючу здатність працювати на високих швидкостях на різних поверхнях, чому сприяє його гібридна термоелектрична трансмісія. Автомобіль оснащений удосконаленим керуванням зовнішнім виглядом із технологією адаптивного камуфляжу, а також модифікаціями інфрачервоних та акустичних сигнатур. Ці функції гарантують, що Cockerill iX залишиться непоміченим для супротивника, що підвищує його живучість на полі бою.

В основі його конструкції лежить інтеграція технології мультисенсорного об'єднання даних, яка включає набір інструментів, таких як технологія «розумний шолом», бортовий штучний інтелект, камери і різні датчики, системи лазерного попередження, акустичне виявлення пострілів і локалізація. Така інтеграція забезпечує всебічну поінформованість про поле бою та можливість прийняття рішень, дозволяючи машині ефективно реагувати на динамічні бойові сценарії.

Бойова машина Cockerill iX
 

Cockerill iX розроблена для підтримки широкого спектру озброєнь та може бути адаптована до конкретних загроз, з якими може зіткнутися. Машина може бути оснащена різноманітним арсеналом, що включає 25-мм і 30-мм гармати, ракети, що демонструє його готовність до поразки різних цілей. Машина розроблена з урахуванням майбутніх викликів та дозволяє інтегрувати механізми наступного покоління, що підкреслює її роль як перспективної платформи у сучасній війні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Hitachi та ABB представили повністю електричний 244-тонний прототип самоскида

Бойова машина Cockerill iX є кроком уперед у військових технологіях, пропонуючи неперевершену швидкість, скритність і універсальність. Її розробка та дизайн підкреслюють відданість компанії John Cockerill Defense інноваціям та здатність переглянути можливості колісних бойових машин для сучасних реалій.
 


Схожі матеріали:
👁 191
Категорія: Технології
Теги: бойова машина, Cockerill iX




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ